Vaak gezocht

  • Werkkleding
  • Beschermende kleding
  • Hygiënekleding
  • Businesskleding
  • Servicekleding
  • Mewa Poetsdoeken
Naar het overzicht

De Mewa-voetmat uitgerold tegen vocht en vuil

23 september 2021
Innovatie
Voetmatten en borstelmatten zijn te huur bij Mewa – ophalen, wassen en bezorgen inbegrepen. Op deze manier hebt u altijd een schone mat in gebruik

Wanneer moderne vuilopvangsystemen consequent gebruikt worden, kunnen ze een aanzienlijke hoeveelheid vuil en vocht al van bij het binnenkomen van een gebouw tegenhouden en vloeren beschermen tegen voortijdige slijtage. De matten houden de ruimte op een betrouwbare manier schoon en glijden niet makkelijk weg dankzij hun bijzondere rugcoating. Vergeet immers niet dat een verzorgd ogende, uitnodigende ingang meteen een eerste visitekaartje is voor elke onderneming.

Textielsharing van meet af aan: wassen en service inbegrepen

Wanneer men voetmatten koopt in plaats van ze te huren, is het schoonmaken en vervangen van vuile matten een organisatorische rompslomp die veel gebouwbeheerders onderschatten. Voetmatten moeten immers regelmatig en vakkundig gewassen worden, zodat ze hun werk naar behoren kunnen blijven doen. Veel bedrijven laten deze logistieke uitdaging dan ook over aan een gespecialiseerde dienstverlener zoals MEWA. De vuile matten worden met de gewenste frequentie opgehaald, vervangen door schone matten, behandeld in een industriële textielwasstraat en weer afgeleverd. Eenvoudig en zonder aanschafkosten. Een aanbod waar veel bedrijven van gebruikmaken: Mewa wast jaarlijks 2,9 miljoen voetmatten in zelf ontwikkelde wasstraten waar zuinig wordt omgesprongen met water en energie.

Niet alle matten zijn gelijk

Om zones binnen, buiten en daartussen eenvoudig en doeltreffend schoon te houden, bestaan er verschillende soorten matten. De keuze hangt meestal af van de plaats waar ze gebruikt worden. Waar grotere vuildeeltjes voorkomen aan de ingang van het bedrijf of in zones tussen werkplaatsen en administratie of productie bewijst de uiterst slijtvaste Mewa-borstelmat ten volle haar diensten. Ze is bestand tegen zware belasting en bijzonder geschikt voor het wegnemen van grote vuildeeltjes of modder.

Voor binnen, bijvoorbeeld bij de receptie van een bedrijf, in verkoopruimtes of voor de lift, is de klassieke Mewa-voetmat ideaal. Haar textielkwaliteit en de speciale vleug zorgen voor een optimale absorptie van vuil en stof. Ze glijdt niet weg, is kreukvrij, ziet er lang schoon uit en ruikt niet onaangenaam. Bovendien heeft Mewa in zijn assortiment vloermatten voor elk seizoen en voor alle doeleinden. Alle matten zijn verkrijgbaar in passende kleuren en in verschillende formaten, waardoor ze voor een breed spectrum aan interieurstijlen geschikt zijn.


Beeld- en filmmateriaal


Contacten met de pers


VPR Consult bvba

Heidi Smitt Telefoon: +32 3 7779717 heidi.smitt@vprconsult.be

Fountain Business Park Building 5 Cesar van Kerckhovenstraat 110 B – 2880 Bornem


Naar het overzicht