Vaak gezocht

  • Werkkleding
  • Beschermende kleding
  • Hygiënekleding
  • Businesskleding
  • Servicekleding
  • Mewa Poetsdoeken
Naar het overzicht

De Mewa-merkencatalogus 2021/22 is er

7 september 2021
Onderneming
De nieuwe editie van de Mewa-merkencatalogus telt zo'n 288 pagina's met meer dan 10.000 artikelen voor op het werk.

De nieuwe editie van de Mewa-merkencatalogus telt zo'n 288 pagina's met meer dan 10.000 artikelen voor op het werk, inclusief actuele modellen van geselecteerde topmerken en innovatieve nieuwigheden in het gamma werkhandschoenen en veiligheidsschoenen. Het complete assortiment is ook via de webshop “buy4work.mewa.shop/be” verkrijgbaar. De Mewa-merkencatalogus biedt voor elke werksituatie de juiste uitrusting. Het productaanbod omvat gecertificeerde werkhandschoenen, veiligheidsschoenen, beschermingsmiddelen voor ogen, oren, hoofd, ademhaling en huid, alsook artikelen voor de algehele hygiëne.

Kortingen op nieuwe producten tot eind september

Voor bestellingen tot 30 september 2021 geldt een korting van 10% op alle nieuwe artikelen in de catalogus. Dit geldt bijvoorbeeld voor de nieuwe veiligheidsschoenen van Albatros, die onlangs voor hun combinatie van draagcomfort, sportieve look en hoge beschermende functie werden onderscheiden met de German Innovation Award 21. Ook nieuw in het Mewa-assortiment zijn de nieuwste modellen in de beproefde Elten Wellmaxx-serie. De zool van deze veiligheidsschoenen biedt een uitstekende geluidsdemping.

Ook op het gebied van huidbescherming heeft Mewa zijn assortiment verder uitgebreid: er zijn handhygiëneartikelen uit de productportfolio van SC Johnson aan toegevoegd, bijvoorbeeld het zeer effectieve handdesinfecteermiddel InstantFOAM® Complete in de Touch Free dispenser. Voor de bescherming van de ademhalingswegen en als mond-neusbedekking op de werkplek is het catalogusassortiment uitgebreid met chirurgische maskers, FFP2-maskers en wegwerpmondmaskers van 3M.

48-uurs-leverservice

Alle vragen over het huidige assortiment worden snel en deskundig beantwoord door professioneel geschoold personeel aan de servicetelefoon of per e-mail. Tal van producten kunnen desgewenst met logo's bedrukt of bestikt worden. Bestellingen worden in heel België binnen de 48 uur geleverd en retourneren is gratis.


Beeld- en filmmateriaal


Contacten met de pers


VPR Consult bvba

Heidi Smitt Telefoon: +32 3 7779717 heidi.smitt@vprconsult.be

Fountain Business Park Building 5 Cesar van Kerckhovenstraat 110 B – 2880 Bornem


Naar het overzicht