Geweldige sport

Mewa is partner van de Flanders Classics 2024


Beleef met Mewa wielrennen op wereldniveau

De Flanders Classics behoren tot de bekendste en meest prestigieuze wielerwedstrijden op de Vlaamse wegen en inspireren elk jaar honderdduizenden fans langs de route en op de schermen. De zes dagwedstrijden danken hun bijzondere sensatie aan de steile gedeeltes over kasseien, die vaak beslissend zijn voor de uitkomst van de wedstrijd. De afgelopen jaren maakten wielergrootheden als Wout van Aert, Annemiek van Vleuten of de tweevoudig winnaar van de Tour de France Tadej Pogačar deel uit van het vaste rennersveld.

Na twee succesvolle jaren zal Mewa ook in 2024 de officiële hoofdsponsor en trotse partner van deze voorjaarsklassieker zijn.

Mewa-Cube
Flanders Classics

We plaatsen zowel de waarden van ons bedrijf als die van de wielersport op de voorgrond, omdat deze gewoon perfect bij elkaar passen en beide de thema's teamprestatie en duurzaamheid combineren.

U kunt de samenwerking tussen Flanders Classics en Mewa niet alleen ter plaatse, maar ook via de digitale kanalen van Mewa beleven. Bij geselecteerde wedstrijden zullen we ter plaatse vertegenwoordigd zijn met de Mewa-Cube en we kijken uit naar veel bezoekers. We geven u graag meer informatie over beroepskleding en poetsdoeken met complete dienstverlening bij een lekker kopje koffie van onze barista.


Etappes en locaties van de Mewa-Cube in één oogopslag

1e Etappe – 24.02.

Omloop Het Nieuwsblad

Start

Gent

Finish

Ninove

Toon Mewa-Cube locatie

2e Etappe – 24.03.

Gent–Wevelgem

Start

Ieper

Finish

Wevelgem

3e Etappe – 27.03.

Dwars Door Vlaanderen

Start

Roeselare

Finish

Waregem

4e Etappe – 31.03.

Ronde van Vlaanderen

Start

Antwerpen

Finish

Oudenaarde

5e Etappe – 03.04.

Scheldeprijs

Start

Terneuzen

Finish

Schoten

6e Etappe – 10.04.

De Brabantse Pijl

Start

Leuven

Finish

Overijse

Bestel nu nog de Mewa-wielercollectie voor het nieuwe seizoen!

Bestel nu nog de Mewa-wielercollectie voor het nieuwe seizoen!

Mewa heeft in samenwerking met Bioracer, de leverancier van de Duitse en Belgische nationale wielerploegen, een eigen wielercollectie ontworpen – exclusief voor Mewa-klanten.

Nu Mewa-klant worden

Bedrijfstextiel voor uw bedrijf duurzaam huren in plaats van kopen.

Goede wielerkleding moet aan dezelfde eisen voldoen als goede werkkleding. Het moet robuust zijn, perfect passen en bestand zijn tegen alle omstandigheden en ontberingen. Daar weten wij alles van, want als pioniers van duurzame textieldiensten weten we hoe belangrijk goede kleding is in het dagelijks leven. Zo kunnen u en uw team zich volledig concentreren op het bereiken van uw doelstellingen - op de fiets en in het bedrijf.

Comfortabel

Concentreer u op uw kerncompetenties terwijl wij voor uw bedrijfstextiel zorgen.

Duurzaam

Onze wasprocessen verminderen de impact op het milieu met 85% in vergelijking met standaard huishoudelijke wasprocessen. Dat is mogelijk dankzij een speciaal doseer- en stuursysteem dat de hoeveelheid en samenstelling van het gebruikte wasmiddel bij elke wasbeurt aanpast aan de mate van verontreiniging van het textiel.

Individueel

Op maat gemaakte kleding voor alle medewerkers, op verzoek bedrukt of geborduurd met naam of bedrijfslogo. Tijdens het adviesgesprek maken we samen met u afspraken over de modaliteiten zoals de leveringsfrequentie en de uitrustingshoeveelheid.

Geen risico op verwisselen

Alle medewerkers krijgen altijd hun eigen kleding terug. Omdat elk kledingstuk een barcode heeft, kan het tijdens het hele was- en verzorgingsproces worden gevolgd. Dit sluit de mogelijkheid op verwisselingen uit.

Het Volledig-Zorgeloospakket

Levering en afhalen, onderhoud, reparaties en kwaliteits- en veiligheidscontroles zijn inbegrepen.

Gecertificeerde kwaliteit

We zijn gecertificeerd: volgens ISO 9001 (kwaliteitsbeheer), ISO 14001 (milieubeheer), ISO 50001 (energiebeheer) en DIN EN 14065 (microbiologische kwaliteit van textiel/ RABC).

We adviseren u ook graag telefonisch

We adviseren u ook graag telefonisch

033-277 92 40 Ma-Do 8.00 – 17.00 uur | Vr 8.00 – 16.00 uur

Nu advies vragen