Gebruik van Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Bij optimaal gebruik van deze website stemt u toe met de inzet hiervan. Verdere details vindt u hier.

MEWA breidt Dynamic collectie uit met softshellvesten

MEWA heeft zijn nieuwe werkkleding DYNAMIC uitgebreid met outdoorjassen. Tijdens de tussenseizoenen beschermen de modellen in softshell tegen weer en wind. Net als alle producten van MEWA zijn de vesten verkrijgbaar in een huursysteem.

Wie buiten werkt, is overgeleverd aan de grillen van de weergoden. Dat geldt in het bijzonder voor de wispelturige overgang van winter naar lente. Op sommige dagen is er nog vrieskou terwijl andere dagen dan weer zacht zijn. Er is afwisselend zon, regen en sneeuw. Zo’n weer vraagt een professionele uitrusting, die verwarmt en beschermt en die voor een aangename lichaamstemperatuur zorgt. Wie vaak binnen met buiten verruilt, heeft ademende werkkleding nodig met lucht- en vochtregulering – noch te warm, te koud of te vochtig. Anders dreigen verkoudheden en ziektedagen.

Verkrijgbaar als dames- en herenmodel

Om te voldoen aan de vele vereisten, heeft MEWA zijn nieuwste werkkleding “DYNAMIC” uitgebreid met weerbestendige outdoorjassen. Deze softshellvesten houden kou en nat tegen,maar zijn toch erg licht en bieden een hoog draagcomfort. De jas is er voor dames en heren.
Bewegingsvrijheid staat centraal. De kleding volgt elke beweging – daarvoor zorgt het High-Reach effect bij de jassen. Handige details zoals een opstaande kraag, kinbescherming, ruime borstzakken en bodemversterking in de zakken creëren robuuste en doordachte werkkleding. Reflecterende elementen en decoratieve naden zorgen voor optische accenten.
Professioneel werken - bij alle weersomstandigheden - en er tegelijk goed uitzien: dat is DYNAMIC. De kleding is verkrijgbaar in het slimme verhuursysteem van MEWA. Dat betekent advies, uitrusting van het team, ophalen en wassen van de kleding, opnieuw aanleveren op afgesproken tijdstippen. Stipt, betrouwbaar en duurzaam.

UW CONTACTPERSOON

Betty De Boeck

VPR Consult bvba

Jagersdreef 2

9100 Sint-Niklaas