Gebruik van Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Bij optimaal gebruik van deze website stemt u toe met de inzet hiervan. Verdere details vindt u hier.

'Wij regelen het' Textielmanagement bij MEWA staat op punt

MEWA weet van aanpakken. Dat moet wel, want de producten die de textieldienstverlener in full-service aanbiedt, worden iedere dag opnieuw zwaar op de proef gesteld. Medewerkers moeten kunnen rekenen op een outfit en materialen van de beste kwaliteit. Dat is een job voor MEWA. Dat is textielmanagement van de bovenste plank. Werk- en veiligheidskleding, herbruikbare poetsdoeken, opvang- en voetmatten … alles onder controle!

Systeemaanpak

Het begint al bij de ontwikkeling. De drager van de werkkleding staat centraal. MEWA ontwerpt haar collecties niet voor modellen, maar voor de man en de vrouw op de werkvloer. Er wordt wel degelijk rekening gehouden met hun eisen. Niets zo waardevol als feedback uit eerste hand! Het zelfde geldt voor de poetsdoeken, de ervaringen van de gebruiker zijn essentieel.

Alles start met het nieuwe product. Maar daar blijft het uiteraard niet bij. Doorheen de hele levensduur van de werkkleding, poetsdoek of opvangmat moet de functionaliteit gegarandeerd blijven. De aanpak van MEWA Textielmanagement is duidelijk: geen compromissen op vlak van kwaliteit en duurzaamheid.

MEWA levert poetsdoeken en werkkleding volgens afspraak bij de klant aan. Vuile doeken en kledingstukken worden op vooraf vastgestelde tijdstippen door de MEWA-chauffeur opgehaald en vervangen door schone exemplaren. Op geen enkel moment komt men op de werkvloer zonder poetsdoeken te zitten of hebben werknemers geen propere uitrusting meer. Alle textiel wordt bij MEWA vakkundig gewassen, op beschadiging en slijtage gecontroleerd. Is herstelling nog mogelijk? Dan gaan de MEWA-naaisters aan de slag. Is een poetsdoek of kledingstuk aan het einde van zijn levensduur? Dan wordt het vervangen. Alle werkkleding en/of poetsdoeken worden stipt én in optima forma weer bij de klant aangeleverd.

“MEWA is wereldmarktleider! In januari 2015 werd MEWA door Verlag Deutsche Standards voor de tweede keer uitgeroepen tot wereldmarktleider in de dienstverleningssector voor poetsdoeken.”

Alles over MEWA Textielmanagement

Uw contactpersoon

Betty De Boeck

VPR Consult bvba

Jagersdreef 2

9100 Sint-Niklaas