Gebruik van Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Bij optimaal gebruik van deze website stemt u toe met de inzet hiervan. Verdere details vindt u hier.

sb10069719aq-001.jpg

MEWA Pers

Actuele persberichten

Persruimte

 • _Z__8098.tif

  MEWA wordt 111 jaar oud

  Een stijgende omzet, een groeiend aantal klanten, expansie in Europa, digitalisering van het aanbod, nieuw imagoconcept: textieldienstverlener MEWA heeft heel wat redenen om zijn 111-jarig bestaan te vieren.


  Naar het bericht
 • Cover_Hui_NL_300.jpg

  De nieuwe MEWA-merkencatalogus

  In de nieuwe MEWA-merkencatalogus vindt u meer dan 10 000 artikelen voor werkveiligheid, verdeeld over zo'n 300 pagina's. We selecteerden topmerken en nieuwe producten die kwaliteit en gebruiksgemak garanderen, voor een optimale bescherming.


  Naar het bericht
 • Arbeitskleidung

  Het MEWA-systeem voor herbruikbare poetsdoeken voor fabrieken en werkplaatsen

  Textielsharing is een vorm van actieve milieubescherming. MEWA-textielmanagement kiest voor herbruikbaarheid. Daarmee maakt u uw fabriek of werkplaats heel eenvoudig milieuvriendelijk. Dat zorgt niet alleen voor een fijn gevoel, maar maakt uw bedrijf ook aantrekkelijker voor zowel werknemers als klanten. Daarnaast biedt het MEWA-systeem voor poetsdoeken ook andere voordelen: een exacte budgettering, bijkomende veiligheid en uiteraard snel en grondig gereinigde machines, gereedschappen en vloeren.


  Naar het bericht
 • Putztuchsystem

  MEWA steekt het Kanaal over

  MEWA werkt verder aan zijn marktleiderschap in Europa: de leverancier van textieldiensten biedt zijn poetsdoekservice nu ook in Engeland aan. Nieuw is ook de verkoopstrategie voor de Engelse markt: voor het eerst kunnen poetsdoeken in een webshop besteld worden.


  Naar het bericht

Uw contactpersoon

Betty De Boeck

VPR Consult bvba

Jagersdreef 2

9100 Sint-Niklaas