Gebruik van Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Bij optimaal gebruik van deze website stemt u toe met de inzet hiervan. Verdere details vindt u hier.

Arbeitskleidung

Mewa op IHM

Professionele werkkledij van MEWA op IHM

Professionele werkkledij van MEWA op IHM

De internationale beurs IHM in München is het jaarlijkse ontmoetingspunt voor de ambachtelijke sector. Deze keer zijn we erbij. We nemen mee: onze werkkledij MEWA Dynamic Construct, ons sharing-concept voor textiel en onze know-how over professionele werkkledij.

Wie een beurs bezoekt, heeft meestal vragen. Hoe zorg ik voor een uniforme werkuitrusting voor mijn team? Waarom wordt werkkledij bij een textielreinigingsdienst schoner dan de was in onze eigen wasmachine? Welke bijkomende bescherming is vereist voor elektriciens of bouwvakkers? En welke kledij valt in de smaak bij jonge, en welke bij oudere werknemers?
De experts die hierop kunnen antwoorden vindt u van 13 tot 17 maart in hal C2, stand 532: ons adviesteam voor ambachtelijke organisaties kent de noden van ambachtelijke bedrijven en de eisen van de verschillende ambachten. Zij geven advies over veiligheidsaspecten, aanduidingen en stijl- en comfortvereisten voor een uniforme werkuitrusting.

Kom ons bezoeken op IHM – we kijken ernaar uit u daar te zien!

UW CONTACTPERSOON

Betty De Boeck

VPR Consult bvba

Jagersdreef 2

9100 Sint-Niklaas