Gebruik van Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Bij optimaal gebruik van deze website stemt u toe met de inzet hiervan. Verdere details vindt u hier.

DSC_2741.JPG

Onderscheiding in Hongarije

MEWA erkend als Business Superbrand

MEWA in Hongarije erkend als Business Superbrand

Na tien jaar activiteit in Hongarije is de naam MEWA in de branche textielbeheer al een referentie. Dit werd recent bevestigd door het label “Business Superbrands Hungary 2018”, dat onlangs aan MEWA werd uitgereikt.

Een eerbetoon door experten en kenners uit de sector

Gericht op de klant, duurzame ontwikkeling, sociale verantwoordelijkheid, een hoog niveau van dienstverlening – deze behoren allemaal tot de essentiële principes van MEWA. In Hongarije liggen deze nu aan de basis van de erkenning tot “Business Superbrand”, een uitzonderlijk merk. Géza László, directeur van “Superbrands Hongarije”, kwam eind juni naar de MEWA vestiging in Budakeszi en overhandigde er de prijs aan László Horváth, directeur van MEWA Hongarije.

De beslissing was gebaseerd op een strenge selectieprocedure. MEWA werd uitsluitend geselecteerd op basis van zijn prestaties, aangezien een actieve kandidaatstelling voor het certificaat niet mogelijk is. Na de preselectie kende een vakjury, bestaande uit 45 experten in marketing en management, de prijs “Business Superbrand” toe.

Na de preselectie werden 4000 Hongaarse merken onderzocht op basis van economische en specifieke professionele criteria. De merken in de selectie van de Business Brand Council Superbrands werden geëvalueerd en de experten kozen daarna de Business Superbrands van 2018.

UW CONTACTPERSOON

Betty De Boeck

VPR Consult bvba

Jagersdreef 2

9100 Sint-Niklaas