Gebruik van Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Bij optimaal gebruik van deze website stemt u toe met de inzet hiervan. Verdere details vindt u hier.

kreislauf_multitex_4_1200x1200.png
Controleren & vervangen
kreislauf_multitex_3_1200x1200.png
Wassen & drogen
kreislauf_multitex_5_1200x1200.png
Verzamelen & ophalen
kreislauf_multitex_1_1200x1200.png
Gebruiken & opslaan
kreislauf_multitex_5_1200x1200.png
Leveren

Controleren & vervangen

Beschadigde olieopvangmatten worden automatisch door ons verwijderd en vervangen door nieuwe.

Wassen & drogen

In het servicesysteem worden de MEWA MULTITEX®-matten professioneel en milieuvriendelijk gewassen.

Verzamelen & ophalen

De vuile matten worden verzameld in systeemcontainers van MEWA. Deze worden punctueel en betrouwbaar opgehaald en risicoloos vervoerd.

Gebruiken & opslaan

De olieopvangmatten kunnen op vele manieren worden gebruikt - bijvoorbeeld voor motor- en transmissieolie, oplosmiddelen, koelsmeermiddelen of logen.

Leveren

In door ons zelf ontwikkelde MEWA-containers worden de schone opvangmatten regelmatig door onze servicechauffeurs aangeleverd.

Milieuvriendelijk en economisch - ons systeem voor olieopvangmatten

  • Stiptheid is ons sterke punt

    Op onze servicechauffeurs kunt u vertrouwen: altijd stipt op tijd en betrouwbaar.

  • Geen gevaarlijk afval

    De MEWA MULTITEX® worden vaak gewassen en hergebruikt.

  • Ongevaarlijke opslag

    Vuile olieopvangmatten worden in speciaal ontworpen MEWA-veiligheidscontainers verzameld.

Gebruik preventief overal MEWA MULTITEX® daar, waar steeds opnieuw lekkages of vervuilingen ontstaan. Met onze mat, die aan de milieukwaliteitsnormen voldoet, beschermt u machines, werkplek en bodem tegen verontreinigingen en vloeistoffen met gevaarlijke stoffen.

Om een maximaal absorptievermogen te garanderen moeten de matten regelmatig worden gereinigd en moet er onderhoud aan worden uitgevoerd. Huur daarom onze olieopvangmatten - wij zorgen voor de volledige service. In het beproefde servicesysteem zorgen wij ervoor dat vuile MEWA MULTITEX®-matten op de afgesproken tijden worden afgehaald, professioneel en milieuvriendelijk worden gewassen en weer schoon aan u worden uitgeleverd - en dat op basis van vast berekende, transparante kosten.

Overigens: Wie vuil overlaat aan de professionals bespaart niet alleen werk, maar doet ook iets voor het milieu. Al meer dan dertig jaar zijn het behoud van natuurlijke hulpbronnen en de bescherming van het milieu een prioriteit bij MEWA. Onze hoogwaardige olieopvangmatten kunnen vaak worden gewassen en hergebruikt.