<asset alt=
Leveren & sorteren
MBS_anziehen_1200x1200.png
Aantrekken & je goed voelen
KrL_holen_1200x1200.png
Verzamelen & ophalen
KrL_hygienisches-waschen_1200x1200.png
Hygiënisch Wassen & drogen
KrL_pruefen-ersetzen_1200x1200.png
Repareren & vervangen

Leveren & sorteren

De schone hygiënekleding wordt volgens afspraak geleverd door onze servicechauffeur. Om vergissingen te voorkomen, is de kleding gesorteerd per medewerker.

Aantrekken & je goed voelen

Dag in, dag uit er schoon uitzien. Met schone kleding wordt werken nog leuker.

Verzamelen & ophalen

De gedragen hygiënekleding wordt verzameld en opgehaald door onze MEWA-servicechauffeurs op de met u overeengekomen intervallen.

Hygiënisch Wassen & drogen

Milieuvriendelijk en duurzaam - zo wordt hygiënekleding gewassen en behandeld.

Repareren & vervangen

Met de hoogste kwaliteitseisen controleren we elk kledingstuk en, zo nodig, repareren of vervangen we het.

Met reinheidsgarantie - ons systeem voor hygiënekleding

  • 100% hygiënische veiligheid

    MEWA wast conform de RABC-vorm, dit betekent voor u: hoogste kwaliteitsstandaard door een professioneel hygiënemanagementsysteem.

  • Gecertificeerde normen voor behandeling

    Een speciaal behandelproces garandeert microbiologische veiligheid en zorgt voor maximale zekerheid bij textielreiniging. Voldoet aan DIN EN 14065 en sluit naadloos aan op elk HACCP-concept.

Ons servicesysteem voor hygiënekleding loopt voorop in de textielverzorging. Als eerste textielmanagementbedrijf in Europa heeft MEWA heeft het RABC systeem (”risicoanalyse en biocontaminatiecontrole”-systeem) ingevoerd. Alle serviceondernemingen werken conform de norm EN 14065 Dit speciale behandelproces garandeert microbiologische zuiverheid en zorgt voor maximale veiligheid van uw textielhygiëne - voor een extreem veiligheidsniveau voor de gezondheid.

De reinheidsgarantie van MEWA ontvangt u bij de full-service. U huurt uw hygiënekleding bij ons, wij adviseren, brengen, halen, behandelen en vervangen op betrouwbare wijze. Zo kunt u zich concentreren op uw bedrijf en heeft u altijd, in overeengekomen intervallen, schone bedrijfskleding bij de hand.