Full-service, op maat gemaakt - ons servicesysteem

Zou u soms meer tijd willen hebben? Huur dan het textiel voor uw bedrijf eenvoudig en gemakkelijk bij MEWA, de wereldleider op het gebied van herbruikbare poetsdoeken. Vertrouw op ons professionele textielmanagement. Als onderdeel van onze dienstverlening verzorgen wij het gehele proces - en bespaart u tijd en geld.

We verhuren een breed scala werkkleding, poetsdoeken, onderdelenreinigers, schoonloopmatten, beschermhoezen voor personenauto’s, dweilen, olieopvangmatten en producten voor sanitaire hygiëne. We zorgen voor het halen, wassen, brengen en vervangen van al uw bedrijfstextiel in de met u overeengekomen intervallen, onderdelenreinigers worden regelmatig gecontroleerd en onderhouden. En u? U kunt ontspannen achterover leunen, omdat we zorgen voor een soepel verlopende procesketen.

Daarmee zijn we al in 1980 begonnen en tot op de dag van vandaag lopen we daarmee ongeëvenaard voorop in de markt. Bijzonder punctueel en bijzonder nauwkeurig - gewoon ”made in Germany”. We horen niet voor niets tot de Duitse merken van de eeuw. En op het gebied van herbruikbare poetsdoeken zijn we wereldleider.

Ook voor onze betrokkenheid op het gebied van duurzaamheid hebben we al diverse onderscheidingen ontvangen. U ziet, u kunt uw textielmanagement met een gerust geweten aan ons overlaten. Hoe ons servicesysteem precies werkt? Kijkt u zelf maar.