Gebruik van Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Bij optimaal gebruik van deze website stemt u toe met de inzet hiervan. Verdere details vindt u hier.

Matias Moldes - foto 1.jpg

MEWA-klantenrapportage

Bij Matias Moldes hoort het MEWA-schoonmaakdoekjessysteem bij het kwaliteitsconcept

De voordelen: nauwkeurig schoonmaken, ontlaste medewerkers en zorg voor het milieu.

 • Eersteklas werkomstandigheden voor eersteklas resultaten

  „We hebben ons altijd op topkwaliteit gericht, zowel bij onze machines als bij het opleiden van onze medewerkers. Ik was direct overtuigd van de kwaliteit van het MEWA-systeem.”

 • Makkelijker werk + meer comfort + betere prestaties

  „Met de schoonmaakdoekjes gaat alles nu veel makkelijker. Ze voelen goed aan en we kunnen de machines en het gereedschap er veel sneller en grondiger mee schoonmaken.”

 • Gemotiveerde medewerkers

  „Voor mij is het schoonmaakdoekjessysteem een verlichting. Ik was direct enthousiast toen MEWA het systeem bij ons invoerde. Zo zijn wij (mijn collega's en ik) veel tevredener met ons werk.”

 • Zorg voor het milieu

  „Met het herbruikbare systeem kan ik ook aan de zorg voor het milieu bijdragen. Dat is belangrijk voor mij.”

Matias Moldes – Bedrijfsinformatie

Matias Moldes maakt gietvormen voor de automobielindustrie, elektro-industrie, de productie van huishoudelijke apparaten en medische apparatuur. Zeventig procent van de productie word geëxporteerd, voornamelijk naar Duitsland maar ook naar Zwitserland, Spanje en Frankrijk. Matias Moldes ontwikkelt normaal gesproken ongeveer 40 nieuwe gietvormen per jaar. „Dat is een flinke hoeveelheid”, vertelt Lino Matias, „en bij elke gietvorm streven we de hoogst mogelijke precisie na. Wilt u meer informatie over het huren van schoonmaakdoekjes?

Matias Moldes staat voor gietvormen van de allerhoogste kwaliteit. Het familiebedrijf werd opgericht in 1996 en werd snel nationaal en internationaal bekend als fabriek voor gietvormen in Marinha Grande, ten noorden van Lissabon. Vanaf het begin richtte Matias Moldes zich op de meeste moderne technieken en nicheproducten. Het MEWA-schoonmaakdoekjessysteem paste perfect bij dat concept. De hoogwaardige schoonmaakdoekjes helpen de technici om de machines en het gereedschap schoon te houden. Metaalstof en -spaanders laten zich moeiteloos wegvegen. Een schone werkomgeving is een vereiste bij het produceren van precisiegietvormen.

De service van MEWA heeft ons werk aanzienlijk vereenvoudigd. We hoeven ons geen zorgen meer te maken om schoonmaakmiddelen en kunnen ons helemaal op ons precisiewerk concentreren. Ook daarbij zijn de doekjes een uitkomst, want ze zijn kwalitatief zeer hoogwaardig.
Lino Matias, bedrijfsleider en vennoot

„We hebben ons altijd op topkwaliteit gericht, zowel bij onze machines als bij het opleiden van onze medewerkers”, zegt Lino Matias, bedrijfsleider en vennoot van Matias Moldes. Sinds 2017 gebruikt hij het MEWA-schoonmaakdoekjessysteem. „Toen de MEWA-medewerkers afgelopen zomer het systeem voorstelden, was ik meteen overtuigd”, herinnert Matias zich. De ondernemer sloot direct met ingang van 1 september 2017 een jaarcontract af. Zoals gewoonlijk bij MEWA, was de eerste maand op proef. Deze maand dient ook om het ideale aantal doekjes te bepalen en het schoonmaaksysteem perfect in het bedrijf te integreren.

Het MEWA-schoonmaakdoekjessysteem biedt veel voordelen

Ook voor een klein bedrijf als Matias Moldes, met 18 medewerkers, is het systeem lonend. Het herbruikbare systeem van MEWA is niet alleen gunstig, het ontlast ook, vertelt Loni Matias. De ontwikkeling en productie van gietvormen vereist elke dag volledige concentratie en totale inzet. Bij deze dagelijkse taken hebben de schoonmaakdoekjes van MEWA hun rol als belangrijke hulp bewezen. Matias Moldes heeft de raad van de MEWA-medewerkers opgevolgd en uit de verschillende kwaliteiten gekozen voor de MEWATEX ULTRA doekjes. Inmiddels heeft het bedrijf hier al goede ervaringen mee. MEWATEX ULTRA is fijn geweven en het is het ideale doekje voor gevoelige toepassingen.