Gebruik van Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Bij optimaal gebruik van deze website stemt u toe met de inzet hiervan. Verdere details vindt u hier.

Servicekleidung

MEWA voor de gastronomie

Eersteklas-service staat ook bij ons in het middelpunt

Helemaal in het teken van de goede smaak - MEWA voor de gastronomie

 • Uw gewijzigde behoefte zal flexibel worden aangepast.

Of het nu gaat om een creatieve keuken, trendy restaurant, eethuis, bistro, bedrijfskantine, bar, café, banket of evenement - een goede service begint bij de eerste indruk. Bij de vriendelijkheid van uw medewerkers in de bediening hoort daarom verzorgde en schone kleding. Voor kokkinnen en koks achter de schermen geldt: Werkkleding moet functioneel zijn en tegen een stootje kunnen.

Bij ons kunt u de beroepskleding heel eenvoudig en praktisch huren. Kies uit ons grote assortiment elegante servicekleding de collectie die het beste past bij u en uw bedrijf. Natuurlijk kunt u ze ook naar wens combineren of met polo's en T-shirts uit onze MEWA BASICS collectie aanvullen. Daarnaast bieden wij u een professionele hemden- en bloezenservice en gecertificeerde hygiënekleding. Onze klassieke kokskleding is verkrijgbaar in wit, met klassieke ruitpatronen of u kiest voor koksjassen in andere, moderne kleuren.

Bij MEWA is halen, brengen, wassen, behandelen en vervangen altijd inbegrepen. Zo gaan de hoogste productkwaliteit, uitstekende service en de beste rentabiliteit hand in hand.

Bij ons kunt u trouwens ook sanitaire artikelen huren voor een optimale hygiëne van de sanitaire ruimte. Katoenen-handdoekdispensers, zeepdispensers en handdrogers zorgen voor netheid en welbevinden.
Waslotions, antislipschoenen en bijpassende accessoires voor beroepskleding kunt u kopen bij MEWA Merkenshop. Een service die niets te wensen overlaat.

Het MEWA-servicesysteem voor servicekleding

 • kreislauf_schutzkleidung_5.png
  Leveren & sorteren
 • kreislauf_servicekleidung_1.png
  Aantrekken & je goed voelen
 • kreislauf_schutzkleidung_5.png
  Verzamelen & ophalen
 • kreislauf_servicekleidung_3.png
  Wassen en drogen volgens hygiënische normen
 • kreislauf_servicekleidung_4.png
  Repareren & vervangen
Meer informatie
Businesskleidung

MEWA Hemden- en bloezenservice Altijd een fris hemd in de kast.

Of het nu gaat om een bedrijf, de handel of gastronomie - bij een serieuze en professionele uitstraling hoort een fris gestreken hemd of een schone gladde blouse. 

Zodat u zich niet hoeft te bekommeren om wassen en strijken, biedt MEWA de hemden- en bloezenservice aan. Uw medewerkers hebben op die manier altijd een fris gewassen en gladgestreken hemd bij de hand, in vele kleuren en designs.