Gebruik van Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Bij optimaal gebruik van deze website stemt u toe met de inzet hiervan. Verdere details vindt u hier.

Wetterschutzkleidung

MEWA voor energiebedrijven

Veilig op het werk - in MEWA-werkkleding

Veilige werkkleding met systeem - MEWA voor energieleveranciers

 • Hogezichtbaarheidskleding te huur

  Betrouwbare service en permanente veiligheid - met de hogezichtbaarheids- en weerbestendige kleding in een praktische huurovereenkomst.

 • Persoonlijke klantenservice

  Een persoonlijke klantenservice en een deskundige servicechauffeur in uw regio zijn natuurlijk onderdeel van onze service.

 • Met inbegrip van reparaties en vervanging bij slijtage

  Beschadigde werkkleding wordt in de huurovereenkomst automatisch gerepareerd, versleten kledingstukken worden zo nodig uitgeselecteerd en vervangen.

Ze staan ​​in weer en wind buiten, zodat alle anderen licht en warmte hebben. Ze werken hoog in de lucht en meters diep onder de grond. En wij als betrouwbare partner zorgen er met onze jarenlange ervaring voor dat u altijd optimaal bent beschermd tijdens uw activiteiten.Met bij ons gehuurde hogezichtbaarheidskleding kunt u er altijd zeker van zijn dat uw medewerkers op tijd worden gezien. Want in onze full-service garanderen we u dat aan alle veiligheidseisen voor uw persoonlijke beschermingsmiddelen en kleding ook na elke wasbeurt betrouwbaar wordt voldaan.De MEWA-service begint al met het selecteren van de perfecte werkkleding. Uw persoonlijke accountmanager zal u graag adviseren en samen met u de passende collectie uitkiezen afgestemd op uw behoeften. Met deskundige en gestandaardiseerde reiniging en verzorging, evenals strenge controles garanderen we dat alle beschermende functies steeds even goed werken. En dankzij de haal- en brengservice hoeft u zich om niets anders te bekommeren dan uw kernactiviteiten.


Het MEWA-servicesysteem voor beschermende kleding

 • kreislauf_schutzkleidung_4_1200x1200.png
  Repareren & vervangen
 • kreislauf_schutzkleidung_3_1200x1200.png
  Wassen & drogen
 • kreislauf_schutzkleidung_5.png
  Verzamelen & ophalen
 • kreislauf_schutzkleidung_1_1200x1200.png
  Aantrekken & je goed voelen
 • kreislauf_schutzkleidung_5.png
  Leveren & sorteren
Meer informatie

Werkkleding te huur - nu testen!

Ontdek hoeveel de textielverhuurservice van MEWA uw dagelijkse werkdag vergemakkelijkt. Daarvoor stellen we u één van onze favoriete werkkledingscollecties 3 maanden lang tegen kennismakingsvoorwaarden tot uw beschikking.