Werkkleding die medewerkers en producten beschermt – MEWA voor de elektrotechniek

 • ESD-kleding te huur

  Wij bieden een betrouwbare antistatische functie - met een professionele reiniging en onderhoud van uw gehuurde ESD-kleding.

 • Persoonlijke klantenservice

  Een persoonlijke klantenservice en een deskundige servicechauffeur in uw regio zijn natuurlijk onderdeel van onze service.

 • Met inbegrip van reparaties en vervanging bij slijtage

  In de huurovereenkomst wordt beschadigde kleding automatisch gerepareerd en worden versleten onderdelen zo nodig uitgesorteerd en vervangen.

Klein, kleiner, kleinst. De producten waarmee u elke dag omgaat, worden gekenmerkt door enorme precisie en complexiteit. Helaas zijn ze daardoor ook zeer storingsgevoelig. De kleinste elektrische ontlading kan al zorgen voor de vernietiging van een hele component. Een afgeschermde werkomgeving en passende antistatische uitrusting voor uw medewerkers is van essentieel belang.We zorgen er met onze productbeschermende kleding in de verhuur voor dat de elektrostatische eigenschappen continue gelijkblijvend zijn gegarandeerd. Dus treffen we bij het wassen alle maatregelen, die met het oog op optimale bescherming noodzakelijkerwijs dienen te zijn gewaarborgd. Bovendien wordt elk kledingstuk geïnspecteerd op beschadiging en zo nodig gerepareerd of vervangen. Om ervoor te zorgen dat de door u geproduceerde onderdelen worden beschermd.En ook op de werkplek waar mensen moeten worden beschermd tegen hoge spanningen of stroomsterktes bieden wij oplossingen op maat. Met MEWA kunt u zich zeker voelen.Maar we hebben niet alleen ESD-kleding in een praktische huurovereenkomst maar ook passende ESD-beschermingsmiddelen in de directe verkoop, zoals bijvoorbeeld robuuste ESD-schoenen. Ontdek het ruime assortiment in MEWA Merkenshop.


Het MEWA-servicesysteem voor werkkleding

 • KrL_liefern_1200x1200.png
  Leveren & sorteren.
 • MBS_anziehen_1200x1200.png
  Aantrekken & je goed voelen
 • KrL_holen_1200x1200.png
  Verzamelen & ophalen
 • Krl_waschen-trocknen_mbs_1200x1200.png
  Behandelen & drogen
 • KrL_pruefen-ersetzen_1200x1200.png
  Repareren & vervangen
Meer informatie