Gebruik van Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Bij optimaal gebruik van deze website stemt u toe met de inzet hiervan. Verdere details vindt u hier.

Arbeitskleidung

MEWA en de industrie.

Bedrijfskleding en bedrijfstextiel voor elk soort gebruik

Uw partner voor de industrie - MEWA-textielmanagement

  • Afgestemd op elke bedrijfstak

    Al onze producten die zijn ontworpen voor de meest uiteenlopende eisen voldoen aan uw hoge eisen.

  • Ook voor micro-ondernemingen

    Het MEWA-systeem is de moeite waard voor iedereen, van microbedrijf tot grote industriële bedrijven

  • Ervaring waarvan u profiteert

    Meer dan 1 miljoen mensen uit de meest uiteenlopende sectoren dragen beroepskleding van MEWA. Omvang die loont

De meer dan 100 verschillende bedrijfstakken in Duitsland variëren van voedselproductie via de bouwsector tot aan de automobiel- en chemische industrie. In elke tak zijn heel verschillende beroepen met individuele behoeften en specifieke eisen, zoals bijvoorbeeld op het gebied van veiligheid en hygiëne. Om onze producten steeds up-to-date te houden, werken wij nauw samen met de individuele federaties en laten de markten door onze scouts in de gaten houden. Voor ons is een levendige uitwisseling met onze klanten uiterst belangrijk omdat hun bijzondere wensen, initiatieven en ideeën ons helpen om onze producten verder te verbeteren.

In de industriële sector staat daarbij principieel het thema functionaliteit heel duidelijk op de voorgrond. Daaronder valt, afhankelijk van de werkomgeving, gedeeltelijk natuurlijk ook de bescherming en hygiëne van uw medewerkers. De dagelijkse omgang met gevaarlijke stoffen en materialen stelt uw werkkleding ook voor bijzondere uitdagingen. Om nog maar niet de hygiënische eisen te noemen waarmee onze klanten in bijvoorbeeld de levensmiddelenindustrie te maken krijgen.

Ook hierbij treedt in het bijzonder het voordeel van huren op de voorgrond. Want met onze service garanderen we dat de veiligheid en netheid van de door ons verzorgde beschermende en hygiënekleding altijd net als de eerste dag is gegarandeerd.

In de praktische huurovereenkomst beleveren wij u punctueel en betrouwbaar, soepel en rendabel. Onze dienstverlening omvat het brengen, halen, behandelen, repareren en vervangen. Van werk-, hygiëne- en beschermende kleding via poetsdoeken tot sanitaire hygiëne.

Aanvullende producten, zoals bijv. veiligheidsschoenen, handschoenen, veiligheidsbrillen en technische accessoires vindt u voor een gunstige prijs direct te koop op WORLD WIDE WORK by MEWA

Passende oplossingen voor elke industrietak