Voor elke job het best uitgerust - MEWA voor tuin- en landschapsarchitectuur

 • Volledige controle over de kosten

  Wanneer u uw werkkleding bij MEWA huurt, kunt u er zeker van zijn dat vanaf het begin alle kosten transparant en in te plannen zijn.Wanneer u uw werkkleding bij MEWA huurt, kunt u er zeker van zijn dat vanaf het begin alle kosten transparant en in te plannen zijn.

 • Flexibele aanpassing aan behoeften

  Doet er zich een personeelswisseling of een verandering van de confectiemaat van een medewerker voor? Uw gewijzigde behoefte zal flexibel worden aangepast.

 • Gezamenlijke bepaling van uw behoeften

  Wij staan persoonlijk voor u klaar. Gezamenlijk zullen wij uw behoeften bepalen, alle maten professioneel opnemen en u adviseren over alle producten voor tuin- en landschapsarchitectuur.

Als professional op het gebied van de tuinarchitectuur of ook in de landbouw werkt u veel in de vrije natuur. Begrijpelijk dat uw eisen op het gebied van werkkleding, werkschoenen en handschoenen zeer hoog zijn. Of het nu gaat om wisselvallig weer of moeilijke bodemomstandigheden, in de zomer of in de winter - met veel ervaring hebben we onze producten en oplossingen specifiek aangepast aan uw beroepssector.Extra robuust, slijtvast en snijbestendig materiaal dat u maximaal draagcomfort biedt en tevens water- en vuilafstotend is. Aangevuld met veel doordachte details zoals royale, versterkte zakken voor scharen, meetlinten en pennen en met CORDURA® versterkte kniestukzakken in de de werkbroeken, zodat u comfortabel kunt knielen. En natuurlijk ziet de werkkleding er ook ongedwongen casual en gewoon goed uit. Onze collecties zijn, behalve in klassiek groen, ook verkrijgbaar in andere kleuren zoals bijv. grijs of in aardetinten.U ontvangt de MEWA-werkkleding voor tuin- en landschapsarchitectuur in een praktische huurovereenkomst. Daarin zorgen wij voor punctueel en betrouwbaar voor halen, brengen, wassen en vervangen.In ons assortiment van complementaire koopproducten vindt u onder andere veiligheidsschoenen en handschoenen alsmede tegen vorst beschermende artikelen, die van essentieel belang en noodzakelijk zijn om ongevallen op het werk op veilige wijze te voorkomen.


Het MEWA-servicesysteem voor werkkleding

 • KrL_liefern_1200x1200.png
  Leveren & sorteren.
 • MBS_anziehen_1200x1200.png
  Aantrekken & je goed voelen
 • KrL_holen_1200x1200.png
  Verzamelen & ophalen
 • Krl_waschen-trocknen_mbs_1200x1200.png
  Behandelen & drogen
 • KrL_pruefen-ersetzen_1200x1200.png
  Repareren & vervangen
Meer informatie