In elke situatie absoluut functioneel - MEWA voor Sanitair, verwarming en airconditioning

 • Volledige controle over de kosten

  Als u werkkleding en poetsdoeken huurt bij MEWA kunt u er zeker van zijn dat alle kosten vanaf het begin transparant en in te plannen zijn.

 • Met inbegrip van reparaties en vervanging bij slijtage

  Beschadigde kleding en versleten doeken worden in de huurovereenkomst automatisch gerepareerd en wanneer nodig uitgeselecteerd en vervangen.

 • We staan persoonlijk voor u klaar

  We zijn ook bij u in de buurt. Profiteer van onze regionale klantenservice en daarmee van korte afstanden en een snelle persoonlijke communicatie.

Wat het plannen, installeren en onderhouden van installaties voor u is, is voor ons het halen, brengen, aanpassen en repareren of vervangen van werkkleding. Al tientallen jaren werken wij voor en met installateurs van sanitair, verwarming en airconditioning. Wij kennen de eisen die u stelt aan werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen.Onze werkkleding voor SVA-bedrijven is dan ook uiterst functioneel, met veel zakken voor veilig opbergen van gereedschap en biedt bovendien voldoende bewegingsvrijheid wanneer u weer eens liggend of boven uw hoofd moet werken.Omdat u vaak in direct contact komt met uw klanten bent u met onze werkkleding ook visueel trendy. Zo kunt u kiezen uit veel verschillende kleuren en kleurcombinaties die het beste passen bij uw bedrijf.MEWA-beroepskleding kunt u heel gemakkelijk huren, daarmee profiteert u van een complete service die u kostbare tijd schenkt. Hetzelfde principe geldt ook voor onze MEWA-poetsdoeken. Wie dagelijks te maken heeft met water en andere vloeistoffen moet ook kunnen rekenen op duurzame en goed presterende poetsdoeken. Overigens: Dat doen als ze ongeveer 2.500.000 gebruikers. We geven u graag advies.

Het MEWA-servicesysteem voor werkkleding

 • KrL_liefern_1200x1200.png
  Leveren & sorteren.
 • MBS_anziehen_1200x1200.png
  Aantrekken & je goed voelen
 • KrL_holen_1200x1200.png
  Verzamelen & ophalen
 • Krl_waschen-trocknen_mbs_1200x1200.png
  Behandelen & drogen
 • KrL_pruefen-ersetzen_1200x1200.png
  Repareren & vervangen
Meer informatie