MEWA voor autobedrijven MEWA voor autobedrijven

Alles wat u nodig heeft voor op een professionele werkplek Alles wat u nodig heeft voor op een professionele werkplek

Putztücher

MEWA voor autobedrijven MEWA voor autobedrijven

Alles wat u nodig heeft voor op een professionele werkplek Alles wat u nodig heeft voor op een professionele werkplek

Veiligheid en hygiëne in de werkplaats - MEWA voor autobedrijven

 • Bedrijfsuitrusting te huur

  Wij zorgen voor hygiëne in uw werkplaats: met werkkleding, poetsdoeken, hoezen, olieopvangmatten en onderdelenreinigers in een praktische huurovereenkomst.

 • Persoonlijke klantenservice

  Een persoonlijke klantenservice en een deskundige servicechauffeur in uw regio zijn natuurlijk onderdeel van onze service.

 • Met inbegrip van reparaties en vervanging bij slijtage

  Beschadigde werkkleding wordt in de huurovereenkomst automatisch gerepareerd, versleten kledingstukken worden zo nodig uitgeselecteerd en vervangen.

Olie, benzine of remvloeistof - dit soort vervuiling komt in garages elke dag voor. Maar hoe verwijder je die op de meest efficiënte wijze, wanneer die zich juist op de werkkleding bevindt?

Wij zorgen ervoor. In ons MEWA-systeem kunt u naast professionele werkkleding ook heel eenvoudig poetsdoeken, onderdelenreinigers, olieopvangmatten, beschermhoezen, matten en dweilen huren. Het grote voordeel voor u: Wij brengen, halen, wassen en vervangen het volledige bedrijfstextiel in de met u overeengekomen intervallen. Zo beschikt u altijd over de beste voorwaarden voor hygiëne in uw garage en heeft u een zorg minder.

Als partner van autowerkplaatsen gaat onze aanbieding nog een stap verder. Zwaar gereedschap, auto-onderdelen, enz. zijn bedreigingen die speciale bescherming nodig maken. In ons omvangrijke assortiment persoonlijke beschermingsmiddelen vindt u daarom ook veiligheidsschoenen, handschoenen, veiligheidsbrillen, beschermende huidlotions en nog veel meer.

Het MEWA-servicesysteem voor werkkleding

 • KrL_liefern_1200x1200.png
  Leveren & sorteren.
 • MBS_anziehen_1200x1200.png
  Aantrekken & je goed voelen
 • KrL_holen_1200x1200.png
  Verzamelen & ophalen
 • KrL_hygienisches-waschen_1200x1200.png
  Behandelen & drogen
 • KrL_pruefen-ersetzen_1200x1200.png
  Repareren & vervangen
Meer informatie
Putztücher

Eerst testen, dan huren – MEWA poetsdoek-servicetest

We hebben niet alleen de beste poetsdoek ter wereld, maar ook de beste service. Gelooft u ons niet? Probeer onze herbruikbare poetsdoeken met onze poetsdoekenservice-test. Wij bieden u aan om onze service tot wel 2 maanden uit te proberen.