Gebruik van Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Bij optimaal gebruik van deze website stemt u toe met de inzet hiervan. Verdere details vindt u hier.

Arbeitskleidung

MEWA voor de bouwsector

Professionals in de bouwsector hebben een professionele uitrusting nodig

We weten wat u nodig heeft bij uw werkzaamheden – MEWA voor de bouwsector

 • Bedrijfsuitrusting te huur

  Voor binnen en buiten, voor rekken en knielen - onze werkkleding houdt stand onder alle lasten en zorgt altijd voor een verzorgd imago.

 • Betrouwbare service

  Brengen, halen, wassen en vervangen - het hele proces verloopt in het MEWA-systeem gemakkelijk en soepel, betrouwbaar en stipt.

 • Met inbegrip van reparaties en vervanging bij slijtage

  Een klein gaatje, een open naad? We repareren of vervangen de kleding van uw medewerkers automatisch.

Mensen die in de bouwsector werkzaam zijn, hebben behoefte aan werkkleding en ander bedrijfstextiel, die/dat exact op de werkomgeving is afgestemd.En precies daarin is MEWA gespecialiseerd. Op de benodigdheden die aan hun behoeften en eisen voldoet. Dus is onze werkkleding niet alleen extreem robuust en flexibel, ze is ook bestand tegen zwaar gebruik en weer en wind. Het maakt niet uit welke collectie u kiest, u zult er succesvol mee kunnen werken en er elke dag goed uitzien. Ook daarvoor zorgen wij. Want MEWA-werkkleding kunt u huren. Dat bespaart u tijd en geld. Het halen, brengen, wassen en vervangen gebeurt vanzelfsprekend punctueel en betrouwbaar. Precies hetzelfde principe geldt ook voor onze MEWA-poetsdoeken.In de constructie heeft u natuurlijk behoefte aan een heleboel persoonlijke beschermingsmiddelen, zoals veiligheidsschoenen, handschoenen, helmen, gehoorbescherming en nog veel meer. Deze producten kunnen worden gekocht bij MEWA Merkenshop.


Het MEWA-servicesysteem voor werkkleding

 • kreislauf_berufsbekleidung_4_1200x1200.png
  Repareren & vervangen
 • kreislauf_berufsbekleidung_3_1200x1200.png
  Behandelen & drogen
 • kreislauf_berufsbekleidung_5_1200x1200.png
  Verzamelen & ophalen
 • kreislauf_berufsbekleidung_1_1200x1200.png
  Aantrekken & je goed voelen
 • kreislauf_berufsbekleidung_5_1200x1200.png
  Leveren & sorteren.
Meer informatie

Werkkleding te huur - nu testen!

Ontdek hoeveel de textielverhuurservice van MEWA uw dagelijkse werkdag vergemakkelijkt. Daarvoor stellen we u één van onze favoriete werkkledingscollecties 3 maanden lang tegen kennismakingsvoorwaarden tot uw beschikking.