Gebruik van Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Bij optimaal gebruik van deze website stemt u toe met de inzet hiervan. Verdere details vindt u hier.

Arbeitskleidung

MEWA en de ambachtelijke sector

Voor elke ambachtsman/-vrouw de passende werkuitrusting

Uw partner voor het ambachtelijke werk - MEWA-textielmanagement

  • Afgestemd op elk beroep

    Al onze producten die zijn ontworpen voor de meest uiteenlopende eisen voldoen aan uw hoge eisen.

  • Ook voor zeer kleine bedrijven

    Het MEWA-systeem loont al vanaf 5 medewerkers.

  • Topprestatie

    Meer dan 1 miljoen mensen dragen beroepskleding van MEWA, er zijn circa 1 miljard poetsdoeken van ons in omloop.

In Duitsland zijn er ongeveer 150 verschillende ambachtelijke beroepen. Elk met een eigen profiel en specifieke eisen. We kennen uw ambachtelijke werk - en we begrijpen het. In samenwerking met vakverenigingen, federaties, regionale ambachtelijke belangenverenigingen en door nauw contact met onze klanten weten we altijd wat er in de sector aan de hand is. Nieuwe impulsen, ideeën en suggesties worden direct verwerkt in onze producten. Of het nu is op het gebied van werkkleding, overig bedrijfstextiel of persoonlijke beschermingsmiddelen.

Met vraaggerichte oplossingen in een praktische huurovereenkomst, met inbegrip van een all-round service. Of het nu gaat om werkkleding, poetsdoeken, onderdelenreinigers, beschermhoezen, matten, olieopvangmatten, dweilen of alles met betrekking tot sanitaire hygiëne - wij bezorgen het u, stipt en betrouwbaar, soepel en rendabel. Bij de full-service is inbegrepen het brengen, halen, behandelen, repareren en vervangen. In het kort: Wij zorgen ervoor, nemen u deze beslommeringen uit handen en geven u daarmee de tijd om zich te concentreren op uw kernactiviteiten.

Vele andere producten die u nodig heeft bij uw werkzaamheden zijn direct te koop bij WORLD WIDE WERK by MEWA: zoals veiligheidsschoenen, handschoenen en technische accessoires.

Passende oplossingen voor elk beroep

Putztücher

Eerst testen, dan huren – MEWA poetsdoek-servicetest

We hebben niet alleen de beste poetsdoek ter wereld, maar ook de beste service. Gelooft u ons niet? Probeer onze herbruikbare poetsdoeken met onze poetsdoekenservice-test. Wij bieden u aan om onze service tot wel 2 maanden uit te proberen.