gruppe_comp_2021-11-09.tif

#textilsharing

Gebruik bedrijfstextiel zonder het te kopen. Met alle comfort.

MEWA ontlast je voor 100 procent.

  • Pure opluchting

    Wij zorgen voor al uw bedrijfstextiel. En u heeft meer tijd om u bezig te houden met uw echte werk.

  • Inclusief duurzaamheid

    Zonder dat u er iets extra's voor hoeft te doen, bent u in de spaar-, onderhouds- en eco-modus als het gaat om alles wat met bedrijfstextiel te maken heeft.

MEWA textilsharing stelt werkkleding, poetsdoeken en andere producten beschikbaar zonder dat ze je eigendom hoeven te zijn. MEWA overneemt de verantwoordelijkheid voor alle verdere zaken.

Wij halen het textiel op, wassen het en brengen het schoon en op tijd weer terug. Zodat jij je volledig op je taken kunt concentreren.

weetjes over dit thema 

MEWA ontlast je merkbaar

01
-

Om ervoor te zorgen dat jij je volledig op je taken kunt concentreren, stelt MEWA textilsharing je je eigen werkkleding beschikbaar en ontlast je met uitgebreide service. Van advies, ophalen, wassen, onderhouden en leveren van het textiel tot kwaliteits- en veiligheidscontroles.

MEWA maakt je flexibeler

02
-

MEWA textilsharing biedt je de maximale vrijheid. Wij passen ons namelijk aan je individuele eisen aan. Uit een breed aanbod kies je de precies producten en diensten die je nodig hebt. Daarbij kun je je behoefte altijd aanpassen.


MEWA maakt van medewerkers imago-ambassadeurs

03
-

De look van medewerkers is ook bepalend voor het imago van een bedrijf. MEWA textilsharing zorgt voor goed verzorgde, gebruiksklare en op bescherming gecontroleerde kleding. En dankzij de MEWA borduur- en logoservice ook voor een uniforme design in de huisstijl.

MEWA stelt je eigen werkkleding beschikbaar

04
-

Individueel opmeten, uitgebreide afwerkingsmogelijkheden en een breed productassortiment - met MEWA textilsharing draag je werkkleding die precies op jou en je persoonlijke smaak is afgestemd - zonder hem te moeten kopen. Goed om te weten: Dankzij barcodeherkenning wordt gewaarborgd dat je altijd je individueel aangepaste kleding terugkrijgt.

MEWA beschermt tegen gevaren

05
-

Als experts in innovatieve beschermende kleding in de gevaarlijkste werkomgevingen weten wij hoe dit textiel moet worden gewassen zodat de bescherming behouden blijft. Voor jou betekent dat: Je hoeft je zelf geen zorgen te maken over veiligheids- en milieunormen, want wij kennen ze allemaal.

MEWA verbetert je ecobalans

06
-

Dankzij de unieke, duurzame MEWA servicekringloop zit je met MEWA textilsharing altijd in de besparings-, zachte en ecomodus. Daaraan dragen innovatieve technologieën zoals hulpbronnenbesparend wassen, afvoerwaterzuivering, warmteterugwinning en efficiënt materiaalgebruik bij.

MEWA maakt je kosten planbaar

07
-

Dankzij onze vaste prijs wordt MEWA textilsharing een planbare kostenpost voor je. Dat betekent: volledige transparantie en kostenzekerheid bij volledige beschikbaarheid van onze producten en diensten.

MEWA kent je branche

08
-

Ongeacht in welke branche je actief bent - met onze ervaring van meer dan 110 jaar is er geen branche die we niet goed kennen.

MEWA biedt je zekerheid

09
-

MEWA textilsharing is vooral een kwestie van vertrouwen. Als familiebedrijf dat zich al sinds 1908 met werkkleding bezighoudt, heb je met MEWA als partner altijd zekerheid.

MEWA deelt zijn kennis met je

10
-

Profiteer van onze uitgebreide sharing-ervaring. Onze klantenservice heeft altijd het juiste antwoord op al je vragen, behoeften en wensen. Dezz is eenvoudig en snel via telefoon, chat of e-mail bereikbaar. Of persoonlijk op locatie in een van onze vele vestigingen in je regio.

MEWA weet waar je mee te maken hebt

11
-

Al meer dan 110 jaar staan wij als betrouwbare textielmanagementpartner klaar voor onze klanten. Wij zijn experts voor werkomgevingen op het gebied van nijverheid en industrie en ondersteunen al decennialang midden- en kleinbedrijven in heel Europa. Wij weten waar onze klanten mee te maken hebben. Wij weten wat de zorgen zijn die je uit je slaap houden, de uitdagingen waarmee je dagelijks te maken hebt en de wensen die je voor de toekomst hebt. Tijd om iets terug te doen. Daarom stellen wij vanaf nu uitgebreide informatie, handleidingen e.d. met betrekking tot verschillende onderwerpen beschikbaar, die aansluiten bij dat waar je mee te maken hebt en je dagelijkse werkzaamheden gemakkelijker moet maken.