Gebruik van Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Bij optimaal gebruik van deze website stemt u toe met de inzet hiervan. Verdere details vindt u hier.

MEWA-poetsdoekservicetest

Maak kennis met onze full-service

GG_Z__3602_post.jpg

MEWA-poetsdoekservicetest

Maak kennis met onze full-service

Eerst testen, dan huren – MEWA poetsdoekservicetest

 • Planbare lage kosten

  Voorkom uitgaven voor conventionele wegwerpmaterialen en profiteer van vaste tarieven.

 • Kleine moeite

  Ze verminderen organisatorische en administratieve moeite, evenals problemen met opslag en logistiek.

 • Herbruikbare poetsdoeken ontzien het milieu

  Onze poetsdoeken kunnen tot wel tot 50 keer milieuvriendelijk gewassen en opnieuw gebruikt worden.

 • De beste poetsdoek ter wereld

  Zo sterk en goed dat MEWA in 2015 voor de tweede keer is erkend als wereldleider op het gebied van herbruikbare poetsdoeken!

 • Geen risico voor u

  Na twee maanden wordt de test beëindigd en wordt deze niet automatisch verlengd.

We hebben niet alleen de beste poetsdoek ter wereld, maar ook de beste service. Gelooft u ons niet? Probeer onze herbruikbare poetsdoeken in onze poetsdoekservicetest.Wij bieden u aan om onze service maximaal 2 maanden vrijblijvend uit te proberen. Onze service begint al met de adviesgesprekken. Onze medewerkers zullen u informeren over onze verschillende MEWA-poetsdoeken en bepalen samen met u uw behoeften en de hoeveelheid doeken die u naar verwachting nodig heeft. Ons aanbod gaat van MEWATEX®, de robuuste poetsdoek voor alle situaties, via MEWATEX PLUS® voor alle gevoelige zaken tot aan MEWATEX ULTRA® en MEWA PROTEX® die perfect geschikt zijn voor zeer gevoelige reinigingstaken. Veeg, reinig en poets zoveel als u wilt.


Binnen de proefperiode zal de MEWA-klantadviseur u bezoeken om met u te praten over uw ervaringen en uw tevredenheid. En wanneer u overtuigd bent, kunt u het proefcontract omzetten in een vast contract. Zo niet, dan loopt het proefcontract gewoon af.U ziet, u heeft veel voordelen en geen risico - we raden u aan om vandaag nog met uw proefperiode te beginnen.