KrL_liefern_1200x1200.png
Leveren & sorteren
MBS_anziehen_1200x1200.png
Aantrekken & je goed voelen
KrL_holen_1200x1200.png
Verzamelen & ophalen
Krl_waschen-trocknen_mbs_1200x1200.png
Wassen en drogen volgens hygiënische normen
KrL_pruefen-ersetzen_1200x1200.png
Repareren & vervangen

Leveren & sorteren

Op onze verhuurproducten kunt u vertrouwen: Ze voorzien u punctueel van schone, fris gewassen en gesorteerde servicekleding.

Aantrekken & je goed voelen

Onze service voor uw medewerkers: U zult zich elke dag goed voelen in onze kwalitatief hoogwaardige servicekleding.

Verzamelen & ophalen

Na een zware werkdag is het onmogelijk dat je niet vuil bent. De gedragen servicekleding wordt regelmatig bij u afgehaald.

Wassen en drogen volgens hygiënische normen

Hygiënevoorschriften zijn er niet alleen bij u - maar ook bij ons. Servicekleding wordt conform hoge normen gewassen en gedroogd.

Repareren & vervangen

Een scheur of gat in uw servicekleding? In de full-service zorgen wij voor reparatie of vervanging.

Daar kunt u mee voor de dag komen - ons systeem voor servicekleding

  • Eenvoudige, praktische ondersteuning

    Onze full-service op het gebied van werkkleding omvat halen, behandelen, brengen en vervangen - punctueel en betrouwbaar.

  • Aanpassing aan individuele behoeften

    Wij adviseren u persoonlijk en stellen samen uw behoeften aan werkkleding vast. Flexibele aanpassingen aan veranderingen in personeelsvolume of maten zijn te allen tijde mogelijk.

  • Er elke dag goed uitzien

    Uw medewerkers gaan altijd goed gekleed - met schone, frisse kleren.

Er gaat niets boven een goede service. Dat weten wij uit eigen ervaring. Want achter onze bedrijfskleding van hoge kwaliteit staat ook een hoogwaardige textielservice waarmee we er dagelijks voor zorgen dat de medewerkers op een kostenefficiënte manier altijd en overal de beste uitstraling hebben. Preciezer gezegd komt het er op neer dat u uw werkkleding huurt bij MEWA en wij voor de rest zorgen.Ons systeem voor werkkleding begint met het advies over de juiste kleding. Een team bekommert zich ter plekke om de exacte pasvorm, de geschikte modellen en de juiste kleurenselectie. Daarna volgt de op de vraag afgestemde verzorging van meerdere kledingsets. Nadat alles gereed is, start onze textielcyclus: We halen, herstellen, wassen milieuvriendelijk en brengen de kleding weer naar u toe - en dat gebeurt punctueel, betrouwbaar en met topkwaliteit.