KrL_liefern_1200x1200.png
Leveren
MTS_Nutzen-lagern_1200x1200.png
Vegen & opslaan
KrL_holen_1200x1200.png
Verzamelen & ophalen
KrL_hygienisches-waschen_1200x1200.png
Wassen & drogen
KrL_pruefen-ersetzen_1200x1200.png
Controleren & vervangen

Leveren

Onze servicechauffeur levert met overeengekomen leveringsintervallen de schone poetsdoeken af.

Vegen & opslaan

Na gebruik worden de poetsdoeken opgeslagen in MEWA Safety containers. Deze garanderen een risicoloze opslag en veilig vervoer.

Verzamelen & ophalen

Op vast afgesproken tijdstippen ruilen onze servicechauffeurs de vuile poetsdoeken om tegen schone.

Wassen & drogen

Onze poetsdoeken kunnen afhankelijk van het gebruik ervan tot wel tot 50 keer gewassen en opnieuw worden gebruikt. En dat op een manier die hulpbronnen en milieu uitermate ontziet.

Controleren & vervangen

Beschadigde poetsdoeken in de verhuurservice worden automatisch uitgesorteerd en vervangen: Zo heeft u altijd schone poetsdoeken bij de hand.

Het beste voor uw machines en installaties - ons systeem voor poetsdoeken

 • Voordelig

  Door het huren van poetsdoeken voorkomt u uitgaven voor conventionele wegwerpmaterialen en profiteert u van vaste tarieven.

 • Praktisch

  Ze verminderen organisatorische en administratieve kosten, evenals problemen met opslag en logistiek.

 • Eersteklas afvalvermindering

  De poetsdoeken kunnen tot wel tot 50 keer gewassen en opnieuw worden gebruikt.

 • De beste poetsdoek ter wereld

  Zo sterk en goed dat MEWA in 2015 voor de tweede keer is erkend als wereldleider op het gebied van herbruikbare poetsdoeken!

Het intelligente MEWA-poetsdoeksysteem is in elk opzicht een aanwinst voor uw bedrijf. Omdat het u alles biedt wat u zou verwachten van een wereldleider op dit gebied: U bespaart kosten op wegwerpmaterialen en heeft geen problemen met aanschaf, opslag en logistiek. Omdat we voor u de poetsdoeken brengen, halen, wassen en vervangen - in de met u overeengekomen intervallen. Punctueel en betrouwbaar.Achter elke MEWA-poetsdoek gaat een intelligent en goed doordacht concept schuil, wat u ontlast. Afhankelijk van de eisen en de toepassing stellen wij u in een praktische huurovereenkomst de poetsdoeken ter beschikking in precies de hoeveelheid en weefselkwaliteit die uw bedrijf nodig heeft voor de professionele reiniging van machines en installaties - van robuust tot fijn.

Putztücher

Eerst testen, dan huren – MEWA poetsdoek-servicetest

We hebben niet alleen de beste poetsdoek ter wereld, maar ook de beste service. Gelooft u ons niet? Probeer onze herbruikbare poetsdoeken met onze poetsdoekenservice-test. Wij bieden u aan om onze service tot wel 2 maanden uit te proberen.