KrL_liefern_1200x1200.png
Leveren & sorteren
MBS_anziehen_1200x1200.png
Aantrekken & je goed voelen
KrL_holen_1200x1200.png
Verzamelen & ophalen
Krl_waschen-trocknen_mbs_1200x1200.png
Wassen & drogen
KrL_pruefen-ersetzen_1200x1200.png
Repareren & vervangen

Leveren & sorteren

Betrouwbaarheid is ons sterke punt Uw gereinigde en gecontroleerde beschermende kleding stipt op tijd op de afgesproken datum.

Aantrekken & je goed voelen

Uiterst grondig getest - met onze persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) bevinden uw medewerkers zich altijd aan de veilige kant.

Verzamelen & ophalen

De gebruikte en vuile PBM wordt door onze servicechauffeur bij u afgehaald en naar ons toegebracht.

Wassen & drogen

Wij zorgen ervoor dat uw beschermende werkkleding deskundig wordt behandeld en dat de beschermende functie ook na het wassen gegarandeerd is.

Repareren & vervangen

Zorgvuldige controle en deskundig onderhoud zorgen voor meer veiligheid voor u en uw medewerkers.

Uit verantwoordelijkheid voor mens en bedrijf - ons systeem voor beschermende kleding

  • Meer dan alleen veilig

    Onze beschermende kleding voldoet aan alle normen, is veilig en comfortabel.

  • Wij zijn de experts

    Onze uitgebreide PBM-deskundigheid staat garant voor maximale bescherming en innovatieve ontwikkelingen.

  • Deskundige verzorging

    In het servicesysteem zorgen wij ervoor dat beschermende kleding duurzaam zijn beschermende functie behoudt.

MEWA is uw partner voor veiligheid op de werkplek. Op onze producten en service wordt vertrouwd. Alle textielsoorten en stoffen voldoen in hun functionaliteit en beschermende werking aan de geldende veiligheidsvoorschriften. Want: Veiligheid op het werk gaat niet alleen om de hoogste bedrijfszekerheid van machines en installaties en de naleving van gedragscodes op (gevaarlijke) arbeidsposities, maar ook om de persoonlijke bescherming van iedere werknemer tegen externe invloeden van welke aard ook.Hoe complex als het thema van persoonlijke beschermingsmiddelen ook is (PBM), de oplossing is eenvoudig: Wij ondersteunen u in de deskundige naleving van paragrafen. normen en voorschriften. Onze beschermende kleding kunt u heel praktisch huren. De hoogwaardige persoonlijke beschermingsmiddelen worden ter beschikking gesteld, afgehaald, onderhouden en weer bij u afgeleverd - en dat op gegarandeerd professionele wijze. Wij zorgen ervoor dat uw kleding vakkundig wordt behandeld en zelfs na het wasprocedé zijn volledige beschermende werking behoudt. Zorgvuldige controle en deskundig onderhoud van de beschermende kleding zorgen voor meer veiligheid voor u en uw medewerkers.Overigens: Bij wijziging van het aantal werknemers passen we de leveringsomvang aan uw nieuwe behoeften aan - zodat u altijd beschikt over de benodigde hoeveelheid.