Gebruik van Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Bij optimaal gebruik van deze website stemt u toe met de inzet hiervan. Verdere details vindt u hier.

kreislauf_businesskleidung_2_1200x1200.png
Leveren & sorteren
kreislauf_businesskleidung_1x.png
Aantrekken & je goed voelen
kreislauf_businesskleidung_2_1200x1200.png
Verzamelen & ophalen
kreislauf_businesskleidung_3_1200x1200.png
Wassen & drogen
kreislauf_businesskleidung_4_1200x1200.png
Repareren & vervangen

Leveren & sorteren

Onze servicechauffeur brengt u stipt uw zakelijke kleding. De levering vindt plaats in kledinghoezen, geplaatst aan hangers.

Aantrekken & je goed voelen

Professioneel, modieus en comfortabel - we zorgen ervoor dat uw medewerkers elke dag perfect gekleed gaan.

Verzamelen & ophalen

Op de afgesproken tijden halen onze servicechauffeurs de gebruikte en verzamelde zakelijke kleding weer af.

Wassen & drogen

In onze uiterst moderne wasfaciliteiten wordt uw zakelijke kleding chemisch gereinigd en worden uw hemden en blouses gewassen en gedroogd.

Repareren & vervangen

Ontbreekt er een knoop? Geen enkel probleem. We repareren uw werkkleding automatisch en vervangen versleten kledingstukken.

Uit verantwoordelijkheid voor mens en bedrijf - ons systeem voor beschermende kleding

  • Meer dan alleen veilig

    Onze beschermende kleding voldoet aan alle normen, is veilig en comfortabel.

  • Wij zijn de experts

    Onze uitgebreide PBM-deskundigheid staat garant voor maximale bescherming en innovatieve ontwikkelingen.

  • Deskundige verzorging

    In het servicesysteem zorgen wij ervoor dat beschermende kleding duurzaam zijn beschermende functie behoudt.

MEWA is uw partner voor veiligheid op de werkplek. Op onze producten en service wordt vertrouwd. Alle textielsoorten en stoffen voldoen in hun functionaliteit en beschermende werking aan de geldende veiligheidsvoorschriften. Want: Veiligheid op het werk gaat niet alleen om de hoogste bedrijfszekerheid van machines en installaties en de naleving van gedragscodes op (gevaarlijke) arbeidsposities, maar ook om de persoonlijke bescherming van iedere werknemer tegen externe invloeden van welke aard ook.Hoe complex als het thema van persoonlijke beschermingsmiddelen ook is (PBM), de oplossing is eenvoudig: Wij ondersteunen u in de deskundige naleving van paragrafen. normen en voorschriften. Onze beschermende kleding kunt u heel praktisch huren. De hoogwaardige persoonlijke beschermingsmiddelen worden ter beschikking gesteld, afgehaald, onderhouden en weer bij u afgeleverd - en dat op gegarandeerd professionele wijze. Wij zorgen ervoor dat uw kleding vakkundig wordt behandeld en zelfs na het wasprocedé zijn volledige beschermende werking behoudt. Zorgvuldige controle en deskundig onderhoud van de beschermende kleding zorgen voor meer veiligheid voor u en uw medewerkers.Overigens: Bij wijziging van het aantal werknemers passen we de leveringsomvang aan uw nieuwe behoeften aan - zodat u altijd beschikt over de benodigde hoeveelheid.