160547186.jpg

MEWA-klantenservice

Individuele service in 45 vestigingen in Europa.

MEWA is er ook bij u in de buurt.

  • Altijd bij u in de buurt

    We adviseren u graag direct op uw locatie, per telefoon of e-mail – in 14 landen.

  • Altijd betrouwbaar

    Onze getrainde medewerkers zullen er met hun expertise en ervaring altijd voor zorgen voor u de beste oplossing te vinden.

  • Altijd bereikbaar

    Vragen, informatie, serviceformulieren - via ons klantportaal myMEWA heeft u 24 uur per dag toegang tot onze diensten.

Een uitstekende service is wat MEWA zo uniek en succesvol maakt. Daarop vertrouwen in heel Europa nu al ongeveer 190.000 bedrijven. In totaal voorzien wij meer dan 1,1 miljoen mensen van MEWA-beroepskleding, er zijn meer dan 1,2 miljard MEWA-poetsdoeken in omloop. Naast kleine en middelgrote ondernemingen, regelen wij ook voor een aanzienlijk aantal grote klanten, en ondernemingen met high-performance-apparatuur, de optimale reiniging van hun textiel.

Als wij u adviseren, denken we met u mee. Met 45 vestigingen in 14 Europese landen zijn we ook dicht bij u in de buurt. Bij ons hoeft u geen anoniem callcenter te verwachten met steeds wisselende contactpersonen. In tegenstelling tot andere textiel-serviceverleners hebben we lokale klantenserviceteams opgericht, die individueel zowel uw regionale als vestiging-specifieke eisen behandelen. Daarnaast hebben we speciaal uitgeruste teams die zorgen voor de bijzondere behoeften van onze grote klanten. Want een individuele en langdurige klantrelatie als partners met al onze klanten is één van de fundamentele waarden van MEWA.

Uw ondersteunende team heeft steeds het overzicht over de actuele leveringssituatie en kan snel en doelgericht reageren op uw wensen en eisen. Bovendien zal onze servicechauffeur u bij elke levering graag helpen met advies en praktische hulp. Door de regionale nabijheid zorgen we ook voor de kortst mogelijke routes en daarmee voor maximale betrouwbaarheid en leveringszekerheid.