Gebruik van Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Bij optimaal gebruik van deze website stemt u toe met de inzet hiervan. Verdere details vindt u hier.

180626_142_Photo_D-Eskenazi_PAREX.jpg

MEWA-klantenrapportage

De MEWA full-service in het onderzoeks- en innovatiecentrum van Parex

MEWA heeft altijd een oplossing voor nieuwe vereisten in het onderzoekscentrum

 • Snelle afwikkeling en persoonlijke klantenadviseur

  “Een van de vele voordelen van MEWA is dat je een plaatselijke klantenadviseur hebt. Dat garandeert snelle afwikkeling en een persoonlijk contact. Wij zijn erg tevreden met de klantenservice en de MEWA full-service”

 • Alles uit één hand

  “We hoeven ons nergens zorgen over te maken en krijgen één keer per week vlekkeloos schone was thuisbezorgd. En met het MEWA-schoonmaakdoeksysteem hebben de medewerkers altijd de juiste schoonmaakdoek bij de hand.”

 • Hergebruik en milieuvriendelijkheid geven de doorslag

  “Het ecologische aspect, de recycleerbare poetsdoeken en de praktische MEWA full-service hebben ons van het begin af aan overtuigd. De herbruikbare poetsdoekjes van MEWA en de praktische veiligheidscontainer komen daarbij goed van pas

 • Werk- en beschermingsartikelen voor 66 medewerkers

  “Nu komt alles van dezelfde plek. Er zijn overalls, poloshirts en broeken beschikbaar voor 66 medewerkers. Veiligheidsschoenen, veiligheidsbrillen, veiligheidsmaskers en handschoenen bestellen we uit de praktische merkcatalogus voor arbeidsveiligheid van MEWA”

Parex – informatie over het bedrijf

PAREX is een wereldwijd actief bedrijf in de bouwchemiesector en aanbieder van op maat gemaakte oplossingen voor de bouwindustrie en renovatie. Het productassortiment omvat gips voor de bescherming van decoratie van voorgevels, tegellijm en bevloering, afdichtingssystemen en technische oplossingen voor beton en de bouw. PAREX genereert momenteel in Frankrijk een omzet van 250 miljoen euro en heeft 660 medewerkers in dienst. Het bedrijf is met 6 productielocaties, een onderzoeks- innovatie en opleidingscentrum en twee serviceplatforms in heel Frankrijk vertegenwoordigd. Wilt u meer informatie over het huren van werkkleding en schoonmaakdoekjes?

Parex vertrouwt sinds 2005 op producten van de textieldienstverlener MEWA.

 Een van de vele voordelen van MEWA is dat je een plaatselijke klantenadviseur hebt. Dat garandeert snelle afwikkeling en een persoonlijk contact. We zijn erg tevreden met de klantenservice en de MEWA full-service.
Nathalie Alanvert, assistente aftersales-manager van de bedrijfsleiding

Nathalie Alanvert, assistente van de bedrijfsleiding en sinds 30 jaar werkzaam bij het bedrijf, herinnert zich nog aan het eerste contact met MEWA, meer dan 10 jaar geleden. Ze is op uitnodiging van MEWA naar de beurs Pollutec in Lyon gegaan. Het contact was erg positief en in vergelijking met andere aanbieders heeft MEWA heel flexibel en professioneel gereageerd op de behoeften van Parex. Vanaf dat moment is Parex MEWA trouw gebleven, want ook na al die jaren biedt MEWA oplossingen op het gebied van schoonmaakdoekjes en werkkleding om tegemoet te komen aan nieuwe vereisten in het onderzoekscentrum van Parex.In het begin leverde MEWA het bedrijf herbruikbare schoonmaakdoekjes. Enkele jaren later werd dit aangevuld met beroepskleding en veiligheidsproducten zoals veiligheidsbrillen, handschoenen en veiligheidsmaskers. Voor Parex is de handige full-service van MEWA precies op de behoefte van het bedrijf toegesneden en bovendien goedkoper dan het kopen van werkkleding of schoonmaakdoekjes. Wegbrengen, ophalen, wassen en vervangen zijn ook bij de MEWA-huurservice inbegrepen. Of het nu gaat om een personeelswisseling of de een maat die is veranderd, wij passen veranderingen flexibel aan. Parex hoeft zich nergens zorgen over te maken en krijgt één keer per week vlekkeloos schone was thuisbezorgd. Met het MEWA-schoonmaakdoeksysteem hebben de medewerkers altijd de juiste schoonmaakdoek bij de hand. Op de afgesproken tijden worden schone doekjes door MEWA geleverd en vuile doekjes afgehaald en milieuvriendelijk gereinigd. Voor het inzamelen, de veilige opslag en het vervoer wordt de MEWA Safety Container SaCon gebruikt. Deze kan makkelijk worden verplaatst door de wieltjes, is stapelbaar en is luchtdicht afsluitbaar voor bescherming tegen brandgevaar.


Hergebruik en milieuvriendelijkheid geven de doorslag bij poetsdoekjes

“Materiaalbesparing en duurzaamheid en de praktische MEWA full-service hebben ons van het begin af aan overtuigd. De herbruikbare schoonmaakdoekjes van MEWA en de praktische veiligheidscontainer komen ons daarbij zeer van pas”, zegt Natalie Alanvert. “Naast de voordelen van de kwaliteit en de aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding is voor ons ook het milieu-aspect erg belangrijk. Dankzij MEWA gebruiken we geen wegwerpproducten, maar herbruikbare doekjes, die milieuvriendelijk zijn. Dit is voor ons een beslissend aspect.”

66 medewerkers van top tot teen met MEWA werkkleding uitgerust

In het verleden droegen de medewerkers bij Parex werkkleding van een andere aanbieder. Het personeel had toen geen keus bij de werkkleding. Sinds Parex met MEWA werkt, kunnen ze zelf kiezen. 
“Nu hebben ze de werk- en veiligheidsproducten van MEWA en komt alles van dezelfde leverancier. Er zijn overalls, poloshirts en broeken beschikbaar voor de medewerkers. Het bedrijf bestelt veiligheidsschoenen, veiligheidsbrillen, veiligheidsmaskers en handschoenen uit de merkcatalogus voor werkveiligheid van MEWA.