Gebruik van Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Bij optimaal gebruik van deze website stemt u toe met de inzet hiervan. Verdere details vindt u hier.

 Opel&Beyschlag_Titel_bearb.tif

MEWA klantenreportage

Bescherming tegen vuil – MEWA vloermatten voor een schone entree bij Opel & Beyschlag

Opel & Beyschlag is tevreden: eindelijk schone showrooms dankzij MEWA vloermatten

 • Ervaren familiebedrijf met een lange traditie

  Bij Opel Beyschlag staan familie en continuïteit centraal: "Leveranciers moeten – net als wij – een goede naam en goede normen en waarden hebben."

 • Praktische vloermattenservice

  "Door de overeengekomen wijze om de matten te vervangen en te reinigen, wordt gewaarborgd dat wordt bereikt wat we willen bereiken: een schone autoshowroom!"

 • Aan de hoge eisen aan de beroepskleding wordt voldaan

  Kwaliteit en uitstraling voor een professionele indruk bij de klant en draagcomfort en praktisch gemak voor de medewerker.

 • Ook de MEWA poetsdoek maakt indruk

  "Beter kan niet!"

Informatie over het bedrijf:

De AVAG Holding AG is één van de toonaangevende onafhankelijke autohandelgroepen van Duitsland. Onder de overkoepelende management- en financiële holding die wordt geleid vanuit de Augsburger centrale vallen meer dan 110 filialen in Oostenrijk, Duitsland, Kroatië, Hongarije en Polen onder de AVAG Groep. In Oostenrijk zijn dat Opel & Beyschlag, Opel Kandl, Logistikpark 19, Sulzbacher in Linz en ÖFAG in Salzburg. De AVAG Groep verkoopt in Oostenrijk per jaar circa 6.500 nieuwe auto's en 2.500 occasions en maakt daarmee een omzet van ca. 200 miljoen euro.

Als één van de oudste en grootste autodealers van Oostenrijk staan bij Opel & Beyschlag familie en continuïteit centraal. Dat geldt niet alleen voor de waarden en de service van het bedrijf, maar ook voor zijn partners en leveranciers. "Wij vertrouwen op competente partners zoals MEWA, die kunnen voldoen aan onze eisen op deze schaal dankzij hun veiligheid en structuur. Voor ons is dat een belangrijk aspect voor een lange en goede samenwerking", vertelt Erich Köberl, inkoopmanager bij Opel & Beyschlag en de AVAG Groep. "Leveranciers moeten – net als wij – een goede naam en goede normen en waarden hebben. Alles wat we voor onze eigen klanten belangrijk vinden, zoals betrouwbaarheid en milieuvriendelijkheid, eisen we ook van onze partners." Zo besteedt Opel & Beyschlag bijzondere aandacht aan de certificering van zijn leveranciers, omdat dat veiligheid garandeert.

Kwaliteit, gebruiksgemak en milieubewustzijn

"Onze eisen aan de beroepskleding zijn natuurlijk de kwaliteit en de uitstraling. Het is bijzonder belangrijk dat onze klanten een goede en professionele indruk van ons hebben. Draagcomfort en gebruiksgemak voor de medewerkers zijn ook vereist. Daarom is de acceptatie onder onze medewerkers zeer hoog", gaat Köberl verder, die werkkleding nodig heeft voor 174 medewerkers in Oostenrijk. Naast beroepskleding neemt Opel & Beyschlag als milieubewust bedrijf ook de herbruikbare poetsdoeken van MEWA af, die gebruikt worden voor de mechanica, carrosserie en leidingen. Eigen berekeningen bij de vergelijking van de kosten van papieren en herbruikbare poetsdoeken van Opel & Beyschlag hebben uitgewezen dat er geen extra kosten verbonden zijn aan herbruikbare poetsdoeken. Daarentegen moet papier worden verwijderd als speciaal afval, waaraan extra kosten verbonden zijn. "Beter kan niet!", aldus een tevreden Erich Köberl.

Vuilopvangmatten voor een schone autoshowroom

Om vervuiling te voorkomen, liggen bij de ingangen van alle showrooms van Opel & Beyschlag en bij alle ingangen van de werkplaatsen vloermatten van MEWA. "Alle showrooms hebben betegelde vloeren conform onze huisstijl. Vooral bij nat weer is er sprake van veel vuil. Daarom hebben we gekozen voor de vuilopvangers van MEWA. De vloermatten zijn zeer goed en het geld waard", zegt de inkoopmanager. "Door de aankoop van vloermatten duurt het langer voordat we weer hoeven schoon te maken. Door de overeengekomen wijze om de matten te vervangen en te reinigen, wordt gewaarborgd dat wordt bereikt wat we willen bereiken. Namelijk een schone autoshowroom!"

In de loop der jaren is een echt partnerschap ontwikkeld met MEWA. "We zijn zeer tevreden met de klantenservice van MEWA", aldus een tevreden Erich Köberl.