Vaak gezocht

  • Werkkleding
  • Beschermende kleding
  • Hygiënekleding
  • Businesskleding
  • Servicekleding
  • Mewa Poetsdoeken
Naar het overzicht

"Prêt-à-travailler": Shirts en shorts om de hitte te verslaan

31 mei 2022
Beroepskleding
Als het warm wordt, komen shirts en shorts van Mewa in actie.

De zomer komt stilaan dichterbij en in alle bedrijven in werkplaatsen, op werven en andere ondernemingen kondigt de eerste warme dag als vanouds meteen nieuwe eisen aan voor de werkkleding. Broeken worden korter, bovenkleding wordt lichter. Volledige bescherming tegen hitte bestaat weliswaar niet, maar een passende outfit voor warme zomerdagen is meer dan mooi meegenomen.

"Zomerse shirts en shorts"

Hard werk – lichte kleding

Gelukkig zijn er luchtige, makkelijk te dragen werkshorts uit Mewa's collecties beroepskledij: DYNAMIC Construct, DYNAMIC Industry of MEWA Move. Daarbij past een ruime keuze aan shirts en polo's van MEWA BASICS. Wie 's zomers buiten of in een oververhitte werkplaats moet werken, draagt graag kledij van lichte, ademende en hoogwaardige materialen. Als het zomert en de zon van de partij is, hoef je niet lang na te denken om jassen en lange broeken in te ruilen voor luchtige T-shirts en shorts. Wie op het werk topprestaties levert, gaat best gekleed volgens het weer, zoveel is duidelijk. En in de zomer liefst ook koel.

Scoren in korte broek

Geknipt daarvoor zijn de seizoensgebonden shorts van Mewa. Het mag gerust modieus zijn, vooral in de zomer, want dan loop je buiten en word je gezien. De werkshorts uit verschillende materialen zijn luchtig, licht, functioneel en sterk. Ze zijn bijzonder geschikt voor de bouwsector, voor autowerkplaatsen en voor beroepen als elektriciens, schilders of schrijnwerkers. Mewa haalde de inspiratie voor zijn shorts uit de buitensporten en daardoor zijn ze geschikt voor de praktijk, net zo individueel als wie ze draagt en staan ze borg voor maximale bewegingsvrijheid. In de vele zakken is plaats voor gereedschap en persoonlijke spullen. Dankzij hun ergonomisch aangepaste snit garanderen ze hoog draagcomfort, de hele werkdag lang.

Shirts & polo's - Stijl en hightech hand in hand

Met T-shirts die op zijn lijf gegoten leken, liep Marlon Brando beslist in de kijker. Voor iedereen die het in de eerste plaats luchtig wil houden en niet zozeer met z'n spieren te koop loopt, zijn er allerlei T-shirts, polo's, sweatshirts en hemden uit de MEWA BASICS-collecties. Als comfortabele allrounder of als aanvulling op werkkleding, altijd hebben de populaire MEWA BASICS één ding gemeen: ze zijn functioneel en buitengewoon comfortabel. De hoogwaardige en huidvriendelijke katoenmix geeft ook bij hogere temperaturen een fris, goed lichaamsgevoel en de kleding is zowel tijdens het werk als in de vrije tijd een heuse blikvanger. Er is keuze uit verschillende pasvormen, 18 modieuze kleuren, met of zonder borstzakje. Heel actueel zijn de nieuwe MEWA BASICS AIR-polo's  hightech voor medewerkers. Want warme dagen vragen om innovatieve stoffen: ze zijn sportief, chic en thermoregulerend, verhogen het ademend vermogen en vertragen de transpiratie.

Om door een ringetje te halen, dag na dag

Om ervoor te zorgen dat er elke dag frisse en schone kleding klaar ligt, verhuurt Mewa-werkkleding met complete service: ophalen, reinigen, vervangen, terugbrengen. Inkopen, wassen en onderhouden hoeft dan niet meer, wat kostbare tijd oplevert en een hele zorg minder is.

Op het eind van de dag zal iedereen beseffen dat de zomer behoorlijk vermoeiend kan zijn. Maar met shorts en shirts van Mewa gaat het zwaarste werk net dat beetje vlotter en ziet elke vakman en -vrouw er ook na het werk nog tiptop uit. Het scheelt niet veel of de werkplek is een catwalk geworden!


Beeld- en filmmateriaal


Contacten met de pers


VPR Consult bvba

Heidi Smitt Telefoon: +32 3 7779717 heidi.smitt@vprconsult.be

Fountain Business Park Building 5 Cesar van Kerckhovenstraat 110 B – 2880 Bornem


Naar het overzicht