Gebruik van Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Bij optimaal gebruik van deze website stemt u toe met de inzet hiervan. Verdere details vindt u hier.

MEWATEX, MULTITEX EN BIO-CIRCLE van MEWA, een sterk team

In de productiehal of de werkplaats krijgen werknemers dagelijks te maken met allerlei vuil. Druppende vloeistoffen, lekkende oliën, kleine metaaldeeltjes, dunne splinters, vetresten of doodgewoon stof … MEWA Textil-Management beschikt over de juiste oplossing om gangen, installaties en machineonderdelen snel en doeltreffend te reinigen. Extra troef: ook het milieu blijft schoon, want bij MEWA huurt men poetsdoeken, olie-opvangmatten en onderdelenreinigers, volledige service inbegrepen.

MEWATEX – poetsdoek van textiel voor meermalig gebruik
De resten die overblijven na de vervaardiging van producten, moeten optimaal verwijderd worden. De poetsdoeken van MEWATEX leveren hier waardevolle diensten. Zij houden gereedschap, machines en productie-installaties schoon. De poetsdoeken zijn gemaakt van katoenweefsel en reinigen op een uiterst betrouwbare manier. Ze hebben een zeer sterk opnamevermogen en kunnen bliksemsnel een veelvoud van hun volume opnemen.

MULTITEX – tot de laatste druppel
De olie-opvangmat MULTITEX is geschikt voor alle sectoren waar dagelijks of bijna dagelijks gewerkt wordt met vloeistoffen zoals olie, emulsies, logen, oplosmiddelen en vetten. Ze neemt alle vloeistoffen op en beschermt machines, werkplekken en vloeren tegen vervuiling. Het speciale vlies kan zo'n drie liter vloeistof absorberen. De vloeistof wordt op een veilige en schone manier in de binnenste kern van de mat opgeslagen. De mat is beschikbaar in het praktische formaat 60 x 90 cm; voor een grotere oppervlakte kunnen meerdere matten naast elkaar gelegd worden.

BIO-CIRCLE – biologische onderdelenreiniging
Het reinigen van werkstukken en het ontvetten van machineonderdelen behoren tot de dagelijkse taken in werkplaatsen, productie- en onderhoudsinstallaties. Dit kan op een eenvoudige, schone manier wanneer men een onderdelenreiniger bij de hand heeft. MEWA Bio-Circle is een veilig en milieuvriendelijk alternatief voor de gebruikelijke kwastwastafels en zorgt voor een comfortabele en veilige reiniging van vuile onderdelen. De dienstverlening van MEWA omvat de professionele service voor de onderdelenreiniger: regelmatig bijvullen van de biologische reinigingsvloeistof, filterwissel en vervanging van versleten onderdelen.
 

UW CONTACTPERSOON

Betty De Boeck

VPR Consult bvba

Jagersdreef 2

9100 Sint-Niklaas