Gebruik van Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Bij optimaal gebruik van deze website stemt u toe met de inzet hiervan. Verdere details vindt u hier.

Groendiensten en tuiniers klaar om wisselvallige herfst te trotseren

Werken in de vrije natuur, omringd door nieuw lentegroen of onder een stralende zomerzon. Toegegeven, tuiniers en medewerkers van groendiensten zouden het slechter kunnen treffen. Zo idyllisch is het helaas niet altijd. In het najaar bijvoorbeeld, als de herfst zich van zijn meest wisselvallige kant laat zien. Dankzij het full-servicesysteem voor werkkleding van MEWA kunnen tuiniers en groendiensten aan de slag in een outfit op hun maat, voor hun job en voor elk seizoen.   

Complementair: Dynamic Construct

Als textieldienstverlener biedt MEWA  collecties werkkleding aan die specifiek afgestemd zijn op verschillende beroepssectoren, zoals de groenbranche. Dynamic Construct is daar een hedendaags voorbeeld van. De collectie doorstaat weer en wind: het extra robuuste en slijtvaste materiaal geeft de drager maximaal draagcomfort en is bovendien water- en vuilafstotend. Short of lange broek, jas of mouwloos vest … de werkkleding zit als gegoten en volgt elke beweging. Doordachte details zoals de ruime, versterkte zakken voor het opbergen van klein gereedschap en de knieën versterkt met Cordura® , verhogen het werkcomfort. De look is casual, de kleuren variëren van klassiek groen tot aardetinten. Tuiniers kunnen goedgeluimd aan het werk, ook op grijze, miezerige herfstdagen.

Blijven de temperaturen dalen? Om in de laatste rechte lijn naar de winter toch nog enkele noodzakelijke tuinklussen te kunnen uitvoeren, biedt MEWA bijpassende jassen aan. Jassen in fleece, in softshell en stevige winterjassen zijn een warme, elegante aanvulling bij de rest van de uitrusting.   

Full-service voor de vakman

Ook de weersbestendige kleding wordt aangeboden in een flexibele huurovereenkomst. De vuile kleding wordt opgehaald, vakkundig gewassen, hersteld waar nodig en volgens afspraak weer teruggebracht. Ongeacht of het gaat om stedelijke groendiensten met tientallen medewerkers, of om tuinaannemers in het KMO-segment, het full-service textielmanagementsysteem van MEWA zorgt ervoor dat iedere drager altijd in een schone en weerbestendige uitrusting naar buiten kan.

UW CONTACTPERSOON

Betty De Boeck

VPR Consult bvba

Jagersdreef 2

9100 Sint-Niklaas