Gebruik van Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Bij optimaal gebruik van deze website stemt u toe met de inzet hiervan. Verdere details vindt u hier.

MEWA BIO-CIRCLE: ONDERDELENREINIGER MET SYSTEEM EN APPELGEUR

De MEWA Bio-Circle onderdelenreiniger aan u voorstellen hoeven we niet meer te doen. Dat de milieuvriendelijke onderdelenreiniger een onberispelijk reinigingsresultaat oplevert, makkelijk is in gebruik én bestaat in een robuuste Maxi-versie en een flexibel Mini-model, weet u ongetwijfeld al. Daarom hebben we het vandaag over de Bio-Circle onderdelenreiniger als onderdeel van het MEWA full-servicesysteem en over de MEWA Bio-Circle Liquid.


Met de geur van groene appelen

De MEWA Bio-Circle Liquid is een natuurlijke, efficiënte en reinigingsvloeistof zonder schadelijke stoffen. Ze zorgt voor een snelle, grondige en veilige verwijdering van vetten en oliën op onderdelen in edelstaal, staal, aluminium en gekleurde metalen. De vloeistof bevat geen oplosmiddelen - en veroorzaakt dus geen VOC-emissies - maar werkt op basis van natuurlijke micro-organismen. Deze breken duurzaam diverse soorten oliën, lichten vetten, snijkoelmiddelen, anti-corrosiewas en andere vuilpartikels af.


Een natuurlijke reiniging … Bij de MEWA Bio-Circle Liquid gaat dat gepaard met een aangenaam, discreet aroma van groene appelen. Vraag vandaag nog de nieuwe MEWA Bio-Circle brochure aan en ervaar zelf het heerlijke appelaroma!


Met allround-service

Na levering van de MEWA Bio-Circle komt een servicemedewerker ter plaatse en legt gebruik en werking van de onderdelenreiniger uit. Daar blijft het niet bij. Tot de allround-service van de MEWA Bio-Circle behoort het bijvullen van de reinigingsvloeistof, het vervangen van de filter en van slijtageonderdelen en het complete technische onderhoud, inclusief eventuele reparaties.

UW CONTACTPERSOON

Betty De Boeck

VPR Consult bvba

Jagersdreef 2

9100 Sint-Niklaas