Gebruik van Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Bij optimaal gebruik van deze website stemt u toe met de inzet hiervan. Verdere details vindt u hier.

Bewegingsvrijheid in werkkleding MEWA BREIDT DYNAMIC UIT MET SHORTS

Het EK voetbal is in volle gang. Vele ‘die hard’ supporters moedigen hun favoriete team aan vanop de tribune in één van de stadions in Frankrijk. Heel veel anderen zitten tijdens de matchen thuis aan het tv-scherm gekluisterd. Voor hen is morgen immers alweer een gewone werkdag. De nieuwe shorts uit het gamma werkkleding Dynamic van MEWA bieden ruime bewegingsvrijheid om comfortabel te werken én om zelf een balletje te trappen in de middagpauze!

Werkkleding mee met elke beweging

De nieuwe collectie werkkleding voor bouw en industrie werd in het najaar van 2015 gelanceerd. Heel wat dragers hebben de bewegingsvrijheid die Dynamic biedt ondertussen aan den lijve ondervonden. 
“Handarbeiders moeten zich tijdens de job bukken en strekken, boven het hoofd werken en neerknielen op harde ondergronden. Logisch dat daar bij de ontwikkeling van onze werkkleding rekening mee gehouden wordt”, aldus Danny Vermeir, technisch directeur MEWA Servibel.

De nieuwe shorts waarmee Dynamic zopas werd uitgebreid, zijn geen uitzondering. Ideaal voor het werk op de werf tijdens de zomermaanden: luchtig en comfortabel, maar tegelijk robuust en vormvast. 
Danny Vermeir: “De shorts in deze collectie hebben alle sterktetesten doorstaan, maar de proef op de som wordt uiteraard finaal op het werkterrein genomen.”
Als de job erop zit, wordt dat werkterrein al wel eens een speelveld. Dat arbeiders op de werf ook tijdens het voetballen kunnen rekenen op hun stoere werkkleding, is duidelijk te zien in het filmpje op www.be-dynamic.com

Alle Dynamic werkkleding wordt aangeboden in het MEWA textielmanagement full-servicesysteem.

Voetballen in Dynamic, een filmpje.

Uw contactpersoon

Betty De Boeck

VPR Consult bvba

Jagersdreef 2

9100 Sint-Niklaas