Gebruik van Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Bij optimaal gebruik van deze website stemt u toe met de inzet hiervan. Verdere details vindt u hier.

Dynamic: nieuwe werkkleding van MEWA voor meer bewegingsvrijheid

MEWA presenteert haar nieuwe, zelfontwikkelde werkkleding voor handwerk en industrie: Dynamic biedt extreme bewegingsvrijheid, kan tegen een stootje en ziet er net zo cool uit als moderne outdoor kleding.

Handarbeiders zijn altijd in beweging. Ze zijn wendbaar en dynamisch. Ze moeten zich strekken en bukken, werken boven het hoofd en op hun knieën op harde ondergronden – en dus moet ook hun kleding volgen. “Werkkleding moet even dynamisch zijn als haar drager”, zegt Nicole Kiefer, verantwoordelijke productontwikkeling bij MEWA. “Daarom hebben we bij het ontwerp van Dynamic grote aandacht besteed aan bewegingsvrijheid.”

  • Het vest werd geïnspireerd op outdoor kleding: door de naadloze onderarminzet (“High-Reach-Effect”) en de bewegingsplooien ter hoogte van de ellenbogen zit het vest comfortabel, ook bij extreme bewegingen.
  • De broek is voorzien van een elastische boordinzet, stretchelementen en een naadloze pasinzet, zodat niets knelt.

Werkkleding in sportieve look
De stof beantwoordt aan de hoogste vereisten. Dynamic is sterk, robuust en vormvast, ook na meermaals wassen. Dat werd getest in MEWA’s eigen technische afdeling. “Dynamic heeft al onze sterktetesten doorstaan”, bevestigt Nicole Kiefer. “Als textieldienstverlener zijn we experts in werkkleding die zwaar op de proef wordt gesteld. En de nieuwe collectie doet wat haar naam belooft: ze biedt meer bewegingsvrijheid voor dynamische werkkrachten.” Dynamic overtuigt door een sportieve look. Er zijn verschillende kleurvarianten, uni of tweekleurig, van klimopgroen en klaproosrood tot marineblauw en antraciet. Elke onderneming vindt in deze collectie haar gading.

Aangekleed voor topprestaties
Deze kleding brengt plezier. De collectie wordt er tot in het kleinste detail voorgesteld. Foto’s tonen de diverse toepassingsgebieden in industrie en handwerk. Hoogtepunt is zeker de film “Een sterktetest voor MEWA Dynamic”: het werk op de werf zit er op, de arbeiders zijn in een vrolijke stemming. Ze vinden een bal, die ze heen en weer beginnen te trappen. Al snel groeit het spel uit tot een razende jacht. Iedereen werpt zich in de strijd en maakt halsbrekende sprongen. Dat is pure actie! En het bewijs: MEWA Dynamic is mee met elke beweging.

Klik hier en ontdek de nieuwe microsite MEWA Dynamic

hun contactpersoon

Betty De Boeck

VPR Consult bvba

Jagersdreef 2

9100 Sint-Niklaas