Gebruik van Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Bij optimaal gebruik van deze website stemt u toe met de inzet hiervan. Verdere details vindt u hier.

Duurzaam onderdelen reinigen MEWA Bio-Circle nu nieuw met Alu Protect

De milieuvriendelijke kwastwastafel MEWA Bio-Circle werkt met een ecologische reinigingsvloeistof op basis van water en natuurlijke micro-organismen die vet en olie biologisch afbreken. De veilige doeltreffendheid maakt het systeem geschikt voor diverse toepassingsgebieden. Daar komt nu ook de reiniging van delicate onderdelen in aluminium bij.


Geen oxidatie


De koudreinigers die worden gebruikt bij de klassieke wastafels werken nefast in op het gevoelige aluminium en doen de onderdelen roesten. MEWA Bio-Circle Alu Protect maakt daar definitief komaf mee. Geen oxidatie dus, dankzij de aluminiumbescherming die MEWA inbouwt binnen haar dienstverlening voor de kwastwastafel.


Klaar voor gebruik


Ateliers in de transportsector, autogarages, de landbouwmechanisatie, in de spuitgiet- en metaalindustrie … op al deze werkplekken bewijst MEWA Bio-Circle dagelijks zijn nut. Maar ook in de voedingsmiddelenbranche en bij de productie van bijvoorbeeld draai- en stansstukken en van diverse kleine onderdelen in beperkte en grote oplagen, vindt de biologische kwastwastafel makkelijk zijn plaats.


Systeemoplossing


Bij verontreiniging door oliën en lichte vetten én bij anorganisch vuil als zaagsel, stof en zouten, is MEWA Bio-Circle bijzonder efficiënt. De perfecte aanvulling op het MEWA-textielmanagement voor herbruikbare poetsdoeken. Ook de kwastwastafel wordt aangeboden als systeemoplossing. Een MEWA-servicemedewerker komt ter plaatse voor het onderhoud, het navullen van de reinigingsvloeistof en vervangen van de geïntegreerde filter.