Gebruik van Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Bij optimaal gebruik van deze website stemt u toe met de inzet hiervan. Verdere details vindt u hier.

Druk in de drukkerij Alles onder controle met MEWA

Van flyers tot brochures, van tijdschriften tot boeken … Zelfs in het digitale tijdperk van vandaag wordt een massa papier bedrukt. Een grote variatie aan opdrachten, dat betekent ook drukpersen die in topvorm moeten zijn. Altijd ingesteld op de vereisten van het volgende drukwerk en … onberispelijk schoon. Wie klaart die klus beter dan de herbruikbare poetsdoeken van MEWA?

 

Goed voor druk

In drukkerijen die 100% gaan voor de beste drukkwaliteit zijn de poetsdoeken van MEWA niet meer weg te denken. Ze zijn sterk, scheurbestendig en absorberen doeltreffend hardnekkige inktafzettingen op de drukrollen. 

De MEWATEX-poetsdoeken zijn herbruikbaar. En wanneer ze uiteindelijk zoveel mogelijk inktresten en oplosmiddelen opgenomen hebben? Dan gaan ze de luchtdicht afsluitbare SaCon (Safety Container) in tot de MEWA-servicechauffeur ze op het afgesproken tijdstip komt ophalen. De drukpersen blijven nochtans schoon, want in afwachting dat de lading vuile poetsdoeken bij MEWA professioneel wordt gewassen, ligt een schone voorraad klaar voor gebruik.

Dankzij het MEWA Textielmanagement kunnen drukkers uitblinken in wat ze het beste doen: drukwerk van topkwaliteit leveren. Zonder zorgen om stockbeheer, afvalverwijdering conform strikte milieunormen of logistieke organisatie. Daar hebben ze MEWA voor. Makkelijk, toch?

Uw contactpersoon

Betty De Boeck

VPR Consult bvba

Jagersdreef 2

9100 Sint-Niklaas