Gebruik van Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Bij optimaal gebruik van deze website stemt u toe met de inzet hiervan. Verdere details vindt u hier.

MDJH19_BUCH_mantel_RZ_SIMU_181101_mHG.jpg

MEWA is Merk van de Eeuw 2019

Producten met een voorbeeldfunctie

MEWA is Merk van de Eeuw 2019

Meer dan 200 succesvolle Duitse merken zijn opgenomen in het nieuwe compendium “Deutsche Standards – Marken des Jahrhunderts 2019” (Duitse Standaarden - Merken van de Eeuw 2019) van Zeit Verlag.  Ook erbij: MEWA Textil-Management.

MEWA voor de vierde keer op rij bekroond

We zijn bijzonder verheugd dat onze onderneming al voor de vierde keer op rij het zegel “Merk van de Eeuw” kreeg toegekend. De erkenning is voor merken die in hun productcategorie een voor-beeldfunctie hebben. MEWA overtuigde met haar traditionele basiswaarden en innovatiekracht, een combinatie die het merk tot internationaal toonaangevend op vlak van kwaliteit in textielmanage-ment heeft gemaakt.

Met het zegel behaalden we ook een plaats in de encyclopedie “Merk van de Eeuw 2019”. “Het naslagwerk toont wie in zijn branche standaarden heeft gezet”, verklaart uitgever Florian Lan-genscheidt de keuze van de erin opgenomen bedrijven. “Merk van de Eeuw” is een weergave van de iconen uit de Duitse economie.

Op de website “Duitse Standaarden” staat de voorstelling van de merken. De bijdrage van MEWA staat hier. 

UW CONTACTPERSOON

Betty De Boeck

VPR Consult bvba

Jagersdreef 2

9100 Sint-Niklaas