Gebruik van Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Bij optimaal gebruik van deze website stemt u toe met de inzet hiervan. Verdere details vindt u hier.

_AB_3671_vom jpeg.tif

Sectorrapport: optimisme voor de toekomst

Textielservice is de trend

Sectorrapport: optimisme voor de toekomst

Textielservice is de trend

Goede tijden voor textieldienstverleners: onze branche kijkt verheugd terug op een solide groei en verwacht verder stijgende omzetcijfers. Dat meldt de associatie WIRTEX in haar recente sectorabstract.
Werkkleding huren in plaats van kopen, het is een trend die steeds meer ingang vindt. Het sectorab-stract van de economische associatie die textieldienstverleners groepeert, informeert over de actuele ontwikkelingen en tendensen op de markt:

• Snellere aanpassing aan trends

Werkkleding oriënteert zich steeds meer op actuele trends, wat de levensduur van collecties verkort. Ook bij MEWA werken we intensief aan het opsporen en volgen van de marktevoluties, én ze te integreren in onze eigen productontwikkeling.

• Hogere verwachtingen aan de pasvorm

Werkkleding moet comfortabel zijn en goed passen. Zo wensen ook vrouwen hun eigen comfortabele uitrusting. Resultaat: het voorbije jaar hebben we werkkleding voor dames ontwikkeld – een collectie speciaal voor vrouwen die werken in de bouw en nevenactiviteiten van de bouw.

• Lichtere kleding

Gemiddeld zijn de stof zo’n 30 g/m² lichter dan voor enkele jaren maar, ondanks hun lage gewicht, vervullen ze de eigenschappen van robuuste werkkleding met een lange levensduur – dat geldt ook voor onze actuele werk- en veiligheidskleding/

Samengevat: de markt kent een positieve ontwikkeling bij een stijgende vraag. Steeds weer is er behoefte aan nieuwe producten en collecties. We kijken de toekomst optimistisch tegemoet.
 

UW CONTACTPERSOON

Betty De Boeck

VPR Consult bvba

Jagersdreef 2

9100 Sint-Niklaas