Gebruik van Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Bij optimaal gebruik van deze website stemt u toe met de inzet hiervan. Verdere details vindt u hier.

George Lazar y Andrés Osuna FOTO MEWA.jpg

Veiligheid op de eerste plaats

MEWA Spanje bekroond voor risicopreventie op de werkplek

MEWA Spanje bekroond voor risicopreventie op de werkplek

MEWA Spanje werd erkend voor zijn opmerkelijke prestaties op vlak van veiligheid, bescherming van de gezondheid en risicopreventie op de werkvloer. De prijs werd overhandigd in Barcelona naar aanleiding van het event “Changing Your Prevention 2018”. Het event focust op risicopreventie op het werk en is een organisatie van de adviesorganisatie “Acció Preventiva”.

In de jury zetelden onder meer vertegenwoordigers van de Catalaanse regionaalregering en van het Spaanse ministerie voor werk en sociale zekerheid. Meer dan 500 ondernemingen werden geëvalueerd, waaronder MEWA Servicio Textil S.L. dat de jaarwinnaar werd. Aan het event namen bedrijfsleiders, leidinggevenden en specialisten inzake personeel en arbeidsveiligheid deel. Allemaal hebben ze als doel de arbeidsveiligheid in ondernemingen te verbeteren.

“Bij MEWA zijn we er ons van bewust dat arbeidsveiligheid en de bescherming van de gezondheid van de medewerkers, fundamentele uitgangspunten zijn,” verklaarde Andrés Osuna, verantwoordelijk voor arbeidsveiligheid bij MEWA in Barcelona, na de prijsuitreiking. “We zijn bijzonder trots op deze erkenning en dragen deze op aan al onze medewerkers,” zei George Lazar, commercieel directeur van MEWA Spanje.

UW CONTACTPERSOON

Betty De Boeck

VPR Consult bvba

Jagersdreef 2

9100 Sint-Niklaas