Gebruik van Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Bij optimaal gebruik van deze website stemt u toe met de inzet hiervan. Verdere details vindt u hier.

DT Beste Jobs 2018.jpg

Focus 2018 studie - Beste jobs met toekomst

MEWA één van de winnaars in Duitsland

MEWA is opnieuw één van de winnaars van de test "Beste jobs met toekomst" in Duitsland

Bij de recente Focus 2018-studie “Beste jobs met toekomst” in Duitsland (“Deutschlands beste Jobs mit Zukunft”), behaalde MEWA opnieuw de top van de ranglijst en bewijst zo tot de beste werkgevers van Duitsland te behoren.

Dit klassement  - dat over het hele land in samenwerking met het economisch magazine Foucs Money in het leven werd geroepen -  kwam tot stand op basis van een enquête bij 3979 ondernemingen die minstens 400 mensen tewerkstellen.

In de analyse werd rekening gehouden met indicatoren zoals de evolutie van het aantal medewerkers, het omzetcijfer en winstontwikkeling van de laatste vijf jaar. Indicatoren die samen de werkzekerheidsfactor weerspiegelen.

751 ondernemingen actief in 105 verschillende sectoren werden onderscheiden. In de branche textielverhuur behoort MEWA tot de grootste bedrijven en behaalt daarmee de titel. Ook in 2017 behoorde MEWA al tot de winnaars van deze test.

UW CONTACTPERSOON

Betty De Boeck

VPR Consult bvba

Jagersdreef 2

9100 Sint-Niklaas