Gebruik van Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Bij optimaal gebruik van deze website stemt u toe met de inzet hiervan. Verdere details vindt u hier.

Wij zijn het kringloopsysteem: milieuvriendelijk hergebruiken

Onze duim omhoog voor de Wereld Recycling Dag. Bij MEWA vindt die eigenlijk iedere dag plaats. Want niet alleen onze service is milieubescherming in de praktijk. Ook op vlak van transportverpakking zetten we in op lang gebruik en hergebruik.Veilige verpakkingen? Ja. Wegwerpverpakkingen? Neen.


Wanneer we poetsdoeken en werkkleding naar onze klanten brengen of daar ophalen, trans-porteren we deze in duurzame, lang bruikbare verpakkingen. Het ophalen en leveren van de kleding gebeurt in stoffen waszakken die tot 100 keer opnieuw gebruikt kunnen worden.


Voor veilige opslag en transport van poetsdoeken ontwikkelden we de MEWA Safety Contai-ner SaCon®. Met een gebruiksperiode tot acht jaar leveren we ook daarmee een aanzienlijke bijdrage aan de besparing van grondstoffen.


Hoogwaardige businesskleding leveren we aan in herbruikbare kledinghoezen. Enkel op uit-drukkelijke vraag van de klant worden kledingstukken in een extra folie verpakt. Het goede nieuws is dat steeds minder klanten deze vraag stellen en dat ze hun kleding liever ontvangen zonder verpakkingsfolie.Meer over milieuverantwoording bij MEWA:


https://www.mewa.be/newsroom/alle-videos/2012/03/mewa-milieubescherming-onze-verantwoordelijkheid-ten-opzichte-van-de-natuur/

UW CONTACTPERSOON

Betty De Boeck

VPR Consult bvba

Jagersdreef 2

9100 Sint-Niklaas