Gebruik van Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Bij optimaal gebruik van deze website stemt u toe met de inzet hiervan. Verdere details vindt u hier.

Ölauffangmatten - Multitex

Nieuwe film: Hier hebben lekkages geen kans

Zo houdt de oliepan in handdoekformaat het bedrijf schoon

Nieuwe film: Hier hebben lekkages geen kans

Met ons zuigwonder in de hoofdrol hebben we een nieuwe film gedraaid: De Multitex-olieopvangmat van MEWA laat zien hoe men reageert op smerige situaties in de de werkplaats.Film vanaf: Zo houdt de oliepan in handdoekformaat het bedrijf schoon

Lekkende motorolie, gemorste smeermiddelen of afgetapt koelwater zijn uitdagingen, die onze herbruikbare "Multitex"-mat met gemak aankan. In onze nieuwe film laten we zien hoe de mat wordt gebruikt in een garage. Daar werkt ze als een zuigwonder: Olie, koelwater en andere vloeistoffen komen direct terecht in de absorberende kern en het oppervlak blijft vrijwel droog. Ze kan maximaal drie liter vloeistof verwerken - vijf keer haar eigen gewicht - voordat ze naar ons terug gaat om te worden gewassen. Dankzij het handdoekformaat is ze flexibel: voor kleine ruimtes is één mat voldoende, voor grote oppervlakken legt men meerdere matten naast elkaar.