Gebruik van Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Bij optimaal gebruik van deze website stemt u toe met de inzet hiervan. Verdere details vindt u hier.

74879093.jpg

Mensen. Waarden. MEWA.

Waarom MEWA?

Samen op weg naar succes - Loopbaan bij MEWA

 • Veelzijdig familiebedrijf

  Onze lange traditie verbinden wij zelfbewust met het streven naar vernieuwing, duurzaamheid en toekomstgerichtheid.

 • Gevestigde grondwaarden

  Als familiebedrijf vormden en vormen waarden nog steeds de basis voor het doen en laten in onze onderneming. Elke dag.

 • Kansengever voor persoonlijkheden

  Onze medewerkers vormen de basis van ons succes. Daarom bieden wij veilige en aantrekkelijke arbeidsplaatsen alsook uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden.

"In welke onderneming kom ik vooruit? Waar kan ik mij als persoon aanmelden? Wie geeft me zekerheid?" Als u zich dit afvraagt, dan kunnen wij u zeggen: Welkom bij MEWA!

De identiteit van MEWA wordt gevormd door de mensen die voor MEWA werken: door hun ervaringen, hun dagelijkse beslissingen en hun waarden - en dat al 100 jaar lang. Als internationale succesvolle textieldienstverlener zijn wij trots op onze medewerkers die het waarderen om te mogen werken voor een modern en tegelijk traditioneel familiebedrijf dat gebaseerd is op vaste waarden.

Elke medewerker draagt met zijn kwalificatie en passie, zijn verantwoordelijkheidszin en teamgeest bij tot het succes van onze onderneming. Daarom besteden wij bij MEWA ook bijzonder veel waarde aan persoonlijke ondersteuning en familiaal samenzijn. Want wij weten dat: De motivatie van onze medewerkers het onderscheid maakt in de kwaliteit van ons werk.

Wat verwachten wij van u? Persoonlijkheid, talent, kennis en passie om samen veel in gang te willen zetten.

Medewerkerinterview

_DSC5988.jpg
Julia Hoppe en Marika Stammler
Medewerksters in de verkoop

MEWA is een familiebedrijf. We doen alles samen. Er is een groot saamhorigheidsgevoel binnen het team.

Onze drie zuilen: Veelzijdigheid, verantwoordelijkheid en toekomst

Als groeiend, veelzijdig familiebedrijf met jarenlange tradities en het streven naar vernieuwing, toekomstgerichte ontwikkelingen bieden wij u de beste vooruitzichten. Wij leven onze waarden, gaan respectvol om met elkaar en zijn er trots op dat wij zinvol presteren. Hierna vindt u meer informatie over wat wij verstaan onder verantwoordelijkheid, toekomst en veelzijdigheid.

 • ThinkstockPhotos-504078083_post.png

  Jobs, opleiding en stageplaatsen bij de MEWA-groep

  Huidige vacatures