Gebruik van Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Bij optimaal gebruik van deze website stemt u toe met de inzet hiervan. Verdere details vindt u hier.

01_messemotiv_024_final.jpg

Silvia Mertens en Harald Burghammer

“Bij MEWA is elke dag een nieuwe uitdaging”

Interview met Silvia Mertens en Harald Burghammer

  • MEWA biedt kansen aan mensen die een nieuwe job willen uitoefenen

    Wij ondersteunen en stimuleren mensen die een nieuwe richting willen inslaan.

  • Gemengde teams

    Ervaren medewerkers, jong talent, verschillende culturen - wij leven in diversiteit.

  • Iedere persoon telt

    We investeren in verdere opleidingen en ondersteunende activiteiten, omdat de mens bij ons centraal staat.

Medewerkers, die zich al vele jaren voor de firma engageren: Silvia Mertens en Harald Burghammer leggen uit waarom ze nog altijd even enthousiast naar het werk gaan.


“Twee tot 3 jaar wilde ik bij MEWA blijven - dat zijn uiteindelijk al 29 jaar geworden”, lacht Silvia Mertens. “Er kwamen altijd weer nieuwe uitdagingen op me af.” Haar carrière begon in de jaren 90 met de opbouw van de productontwikkeling. “Ik kwam terecht in een leeg kantoor met twee bureaus, een paar lege kasten en een telefoon. Daaruit heb ik dan een nieuwe afdeling opgebouwd. MEWA heeft mij die kans gegeven en ik heb ze gegrepen.” 6 jaar geleden heeft Silvia Mertens een nieuwe taak op zich genomen. “Ik wou iets anders doen en MEWA heeft mij de functie “Productmanagement verkoop” aangeboden.”


Een nieuwe job bij MEWA

Harald Burghammer wilde ook iets anders doen toen hij 17 jaar geleden bij MEWA kwam werken. Na vele jaren in de machinebouw en als verantwoordelijke in een lasbedrijf wilde hij een nieuwe richting inslaan. "Ik was op zoek naar een betrouwbare en interessante werkgever waar ik mijn voorkennis kon toepassen en toch iets nieuws kon beginnen. Zo ben ik bij MEWA terecht gekomen.” Harald Burghammer begon zijn carrière in de klantenservice als buitendienstmedewerker en ontwikkelde zich tot gespecialiseerde consultant voor arbeidsveiligheid en personal trainer. “Mijn taken zijn gevarieerd en interessant. Ik ga iedere dag graag naar het werk. Dat kan niet iedereen zeggen.”


Wat is er zo bijzonder aan MEWA?

“Men merkt dat MEWA een familiebedrijf is. De samenwerking is uitstekend, er zijn geweldige teams”, zegt Harald Burghammer. “Ik kan MEWA aanraden, omdat je nauwelijks een bedrijf kunt vinden dat zo veelzijdig is en zoveel mogelijkheden biedt.”"MEWA geeft de medewerkers de mogelijkheid om zelfstandig te werken en zich verder te ontwikkelen", voegt Silvia Mertens toe. "De mens staat daarbij altijd in het middelpunt.”