Gebruik van Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Bij optimaal gebruik van deze website stemt u toe met de inzet hiervan. Verdere details vindt u hier.

mewa_international_092.JPG

Daniel Krause en Günes Yenen

MEWA vertrouwt zijn nakomelingen.

Een interview met Daniel Krause en Günes Yenen

  • Perspectieven voor junior managers

    MEWA vult tot 60% van de manager functies in met eigen junior managers.

  • Internationale carrière

    MEWA biedt carrièremogelijkheden in 44 filialen in 13 landen - nu ook in Engeland.

  • MEWA geeft kansen.

    Iedereen krijgt de mogelijkheid zich te bewijzen en door te groeien.

Ter plaatse, klaar, start! Wie zich bewijst en presteert, kan bij MEWA snel doorgroeien. De twee junior managers Daniel Krause en Günes Oliver Yenen vertellen hierover.Daniel Krause was amper twee maanden aan boord toen hij de kans kreeg om van Rodgau naar het hoofdkantoor in Wiesbaden te verhuizen om daar verantwoordelijk te zijn voor de afdeling “onderdelenreiniger”. "Ik vond het geweldig dat er al zo vroeg zoveel vertrouwen in mij werd gesteld". Drie jaar later verhuisde Krause naar het filiaal in Weil im Schönbuch om de plaatselijke processen beter te leren kennen.Günes Oliver Yenen begon zijn carrière bij MEWA met dezelfde dynamiek. "Ik ben in 2013 direct in Italië begonnen als assistent van het management. Ik heb daar bijna drie jaar meegewerkt aan grote projecten, heb er veel geleerd en mijzelf verder ontwikkeld". Dit werd gevolgd door een jaar in Rodgau en een andere internationale aanbieding. "Ik kreeg de kans om onze toetreding tot de Britse markt te begeleiden. Ik heb deze kans onmiddellijk gegrepen en sinds juni 2018 ben ik permanent in Engeland - het is een grote uitdaging en een geweldige kans voor mij".Wat is er zo bijzonder aan MEWA als werkgever?


"Je kunt je bewijzen en direct verantwoordelijkheid opnemen, maar toch blijf je onafhankelijk en kun je je mening uiten. Ik had een goed contact met de managers. Dat is natuurlijk heel leerrijk en je merkt ook dat je gewaardeerd wordt - dit maakt MEWA tot een bijzondere werkgever," legt Daniel Krause uit.


"Omdat MEWA voortdurend groeit, groeien ook de mogelijkheden. Er komen altijd nieuwe banen bij. Als je open, nieuwsgierig, maar ook flexibel bent, dan biedt MEWA allerlei uitdagingen en mogelijkheden aan", voegt Günes Oliver Yenen toe. "Ik zou MEWA aanraden omdat het ondanks zijn omvang nog steeds een familiebedrijf is. Je hebt altijd het gevoel dat je in goede handen bent, dat je contact hebt met alle hiërarchische niveaus en dat je altijd een luisterend oor vindt.”