Arbeitskleidung

MEWA-beroepskleding voor dames

Maak kennis met onze beroeps- en werkkleding voor vrouwen

Moderne looks voor vrouwen – stijlvol en functioneel

Wat trek ik vandaag aan naar mijn werk? Dagelijks vragen veel vrouwen zich dit af wanneer ze zich voorbereiden op de werkdag. Wij hebben het antwoord. Huur uw beroepskleding bij MEWA en wij regelen met de MEWA-service moderne outfits voor uw branche die voldoen aan uw eisen op het gebied van pasvorm en model, functie en werkomgeving. Bij de MEWA-service hoort overigens ook het wassen & onderhouden, halen & brengen, evenals de reparatie van de kleding.

Lichamelijk werk is al lang niet meer puur mannenwerk. Bovendien voldoet onze werkkleding voor vrouwelijke medewerkers die lichamelijk werk hebben en in de industrie werken niet alleen aan de eisen wat betreft robuustheid, functionaliteit en bewegingsvrijheid op alle fronten. De kleding is ook nog eens licht getailleerd en de hele dag aangenaam en comfortabel om te dragen.

Ook onze damesmode voor zorg- en servicekleding, hygiënekleding en businesskleding overtuigt door een vrouwelijke uitstraling in combinatie met functionele, praktische details. Een jas of broek, vest of blouse, schort of hesje – onze kleding is verkrijgbaar in verschillende kledingmaten, en veel modellen ook in verschillende uitvoeringen.

Laat u adviseren. Maak kennis met onze stijlvolle beroepskleding en werkkleding voor vrouwen. Uw persoonlijke adviseur laat u graag de collectie zien en ondersteunt u bij de keuze van uw nieuwe beroepskleding.