Gebruik van Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Bij optimaal gebruik van deze website stemt u toe met de inzet hiervan. Verdere details vindt u hier.

Putztücher

WIJ FIKSEN HET

Wij nemen het u uit handen

Poetsdoeken met complete service – handig, punctueel, betrouwbaar

 • Totaalgemak

  Wij brengen, halen, wassen, controleren en vervangen uw poetsdoeken.

 • Praktisch en tijdbesparend

  U hebt er geen omkijken meer naar.

 • Milieuvriendelijk

  Doeken kunnen tot wel 50 keer gewassen en opnieuw gebruikt worden.

Als wereldmarktleider op het gebied van poetsdoeken bieden wij u de “beste poetsdoek ter wereld”. U profiteert niet alleen van de hoogste kwaliteit, maar ook van een handige full-service. Dankzij onze naadloze processen kunnen we waarborgen dat uw gebruikte doeken volgens een individueel overeengekomen vast ritme worden opgehaald en vervangen door frisse, gewassen doeken. Zo hebt u altijd de juiste poetsdoek bij de hand en hebt u er geen omkijken meer naar!Tijdens de opslag en het vervoer nemen wij uiteraard de geldende voorschriften voor gevaarlijke stoffen in acht. Ook kwaliteitscontroles staan bij ons hoog in het vaandel. We zijn niet voor niets gecertificeerd volgens EN ISO 9001, 14001 en 50001.


De MEWA SaCon®: veilig, robuust, mobiel

Klaar met het werk, maar wat nu met die vette poetsdoek? Hij mag niet mee met het gewone huisafval, want motorolie, smeerolie etc. zijn milieubelastend en/of brandbaar en horen daarom bij het speciale afval.Daarom heeft MEWA een buitengewoon robuuste, rol- en stapelbare systeemcontainer ontwikkeld: de MEWA SaCon®. Deze container is getest volgens EG-richtlijnen, gecertificeerd door TÜV en door de VN goedgekeurd voor de verpakking van gevaarlijke stoffen.Behalve verantwoorde opslag en veilig transport van uw poetsdoeken vinden wij het ook zeer belangrijk dat doeken die met verschillende substanties in aanraking zijn gekomen niet bij elkaar gegooid worden. Dit wordt gewaarborgd met een speciale kleurcodering van de containers en de bijbehorende deksels.


Putztuchsystem

Het MEWA-servicesysteem voor poetsdoeken

 • kreislauf_putztuecher_4_1200x1200.png
  Controleren & vervangen
 • kreislauf_putztuecher_3_1200x1200.png
  Wassen & drogen
 • kreislauf_putztuecher_2_1200x1200.png
  Verzamelen & ophalen
 • kreislauf_putztuecher_1_1200x1200.png
  Vegen & opslaan
 • kreislauf_putztuecher_2_1200x1200.png
  Leveren
Meer informatie