Gebruik van Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Bij optimaal gebruik van deze website stemt u toe met de inzet hiervan. Verdere details vindt u hier.

Schutzkleidung

WIJ FIKSEN HET

Veilige kleding, zelfs wanneer het er soms warm aan toegaat.

Bij ons kunt u er zeker zijn - in de MEWA full-service

 • Tijd en kosten besparen

  Uitgebreide full-service uit één hand

 • Betrouwbare service

  Stipte levering, deskundige zorg

 • Bescherming van milieu en natuurlijke middelen

  Duurzaam, erkend en bekroond

Komt de veiligheid van uw medewerkers voor u op de eerste plaats? Dan moet een huurovereenkomst voor beschermende kleding op de tweede staan.

MEWA-textielmanagement is uw solide partner als het gaat om de professionele huur van werkkleding en bedrijfstextiel. En dat is nog niet alles: De professionele huur is voor ons meer dan een service. Het is een goed doordacht management- en servicesysteem, dat u op alle gebieden veiligheid biedt.

Wat we doen, doen we goed. Daarom hechten wij veel belang aan de bescherming van het milieu, aan duurzaamheid en gecertificeerde veiligheid. U kunt er steeds op vertrouwen dat onze producten voldoen aan alle normen en veiligheidsvoorschriften.

Bij de ontwikkeling van beschermende MEWA-kleding besteden we bovendien aandacht aan de perfecte balans tussen arbeidsveiligheid, draagcomfort en ergonomie: Want uw medewerkers zullen de beschermende kleding immers alleen graag dragen als die comfortabel is. Daarom werken we voortdurend aan de selectie en optimalisering van de stoffen en pasvormen van onze beschermende kleding.

Gecertificeerde veiligheid in overeenstemming met alle normen

Kwaliteit is een standaard waarop we al onze prestaties afstemmen. Altijd in de teststand en er altijd mee bezig om verbeteringsmogelijkheden te zoeken - en ook te vinden. Zichtbaar wordt deze hoge kwaliteitseis aan de ene kant door onze onderscheidingen als een "Wereldmarktleider" en "Merk van de eeuw" en aan de andere kant door de vele certificeringen. Deze garanderen u een uitstekende service, een verantwoordelijke omgang met milieu en natuurlijke middelen en producten, die voldoen aan alle geldende voorschriften en normen.

Deskundig advies
wmd_landingpage_siegel_neu_weiss_grau.png

Het MEWA-servicesysteem voor beschermende kleding

 • kreislauf_schutzkleidung_4_1200x1200.png
  Repareren & vervangen
 • kreislauf_schutzkleidung_3_1200x1200.png
  Wassen & drogen
 • kreislauf_schutzkleidung_5.png
  Verzamelen & ophalen
 • kreislauf_schutzkleidung_1_1200x1200.png
  Aantrekken & je goed voelen
 • kreislauf_schutzkleidung_5.png
  Leveren & sorteren
Meer informatie