Gebruik van Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Bij optimaal gebruik van deze website stemt u toe met de inzet hiervan. Verdere details vindt u hier.

MEWA-Felder-67.jpg

WIJ FIKSEN HET

Wij als professionals weten wat professionals nodig hebben

De professionele oplossing voor uw onderdelenreiniging – in de MEWA Full-Service

 • Ontziet mens en milieu

  VOS-vrije biologische vloeistof in plaats van koude reinigers die oplosmiddel bevatten

 • Optimaal reinigingsresultaat

  Efficiënte verwijdering van hardnekkige verontreinigende stoffen met constante reinigingskracht

 • Betrouwbare service

  Regelmatig onderhoud en oplossen van technische problemen binnen 24 uur

Hoe reinigt u uw gereedschap en kleine onderdelen? Het verwijderen van olie en vet, evenals zout en spaanders, kan een vervelende en onaangename aangelegenheid worden. We hebben een uiterst efficiënte en professionele oplossing voor u: MEWA BIO-CIRCLE, de onderdelenreiniger op biologische basis – uiteraard in de praktische Full-Service.

In tegenstelling tot chemische koude reinigers is de BIO-CIRCLE Liquid oplosmiddelvrij, pH-neutraal, VOS-vrij en dermatologisch getest. Daarmee levert u niet alleen een belangrijke bijdrage aan de bescherming van de gezondheid en arbeidsveiligheid van uw medewerkers, maar tegelijkertijd ook aan de bescherming van het milieu.

In de MEWA Full-Service zijn de onderdelenreinigers in twee versies verkrijgbaar: als mobiele lorrie of als robuuste kwastwastafel.

Perfecte hygiëne met alle servicevoordelen. Comfortabel, gezondheids- en milieuvriendelijk.

Huren – Kopen – Reinigen

In ons professionele verhuursysteem voor onderdelenreiniging profiteert u van een comfortabele all-round service, inclusief regelmatig onderhoud en service. Tegelijkertijd voldoet u aan de strenge eisen van de richtlijn betreffende oplosmiddelen, omdat de verontreinigingen biologisch worden afgebroken door micro-organismen die in de biologische reinigingsvloeistof aanwezig zijn.Heeft u nog een aluminium bescherming voor uw onderdelenreiniging nodig? Of professionele handschoenen? Als slimme aanvulling op ons verhuursysteem, bieden wij ook producten van hoge kwaliteit aan voor arbeidsveiligheid en operationele behoeften, die u direct kunt kopen bij WORLD WIDE WORK by MEWA.Zo krijgt u bij MEWA alles wat u nodig heeft voor uw dagelijkse werkzaamheden - uit één hand, met de hoogste kwaliteit en tegen gunstige voorwaarden.

20171004_WMD_Teilereiniger_TMP_Q4_NL.png

Het MEWA-servicesysteem voor onderdelenreiniging

 • kreislauf_teilereiniger_4_1200x1200.png
  Reiniging & slibverwijdering
 • kreislauf_teilereiniger_3_1200x1200.png
  Vloeistof wisselen
 • kreislauf_teilereiniger_2_1200x1200.png
  Onmiddellijk ondersteuning
 • kreislauf_teilereiniger_1_1200x1200.png
  Vervanging bij slijtage
 • kreislauf_teilereiniger_5.png
  Leveren & instrueren
Meer informatie